Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević
Instagram/verica.rakocevic
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Instagram/verica.rakocevic

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, Foto: Instagram/verica.rakocevic

Naime, kreatorka je okružena decom, sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, u jednom beogradskom restoranu nedavno proslavila poslednju godinu sedme decenije.

"Kada punite 70 godina, onda većina misli da je ludost da se bilo čemu radujete. Međutim, godinama čovek dobija na kvalitetu, a meni je broj 70 lepši od ostalih brojeva jer živim samo današnji trenutak. Juče je prošlo, sutra tek dolazi", kaže Verica Rakočević.

Na pitanje da li su za njen često hvaljen izgled zaslužni mladi muž i uspešna deca, kreatorka kaže da joj oni donose svakodnevnu radost, a zatim dodala da sa suprugom i opstaje jer je on zapravo mlad telom a istinski mudar.

"Za moj izgled u trećem dobu zaslužna je energija koja me možda, kao raritet, odvede u četvrto doba. Deca su zaslužna za radost koju mi daruju ljubavlju, mladi muž je zaslužan zato što ima vekovno iskustvo. Mlad je telom, a mudar i iskusan u biti".

Verica ističe da materijalni pokloni ne izazivaju nikakvu emociju kod nje.

"Najveći i najlepši poklon mi je ljubav od dece, muža, sestre, braće i prijatelja. Materijalni pokloni ne izazivaju nikakvu emociju kod mene. Sve što sam želela, sama sam kupila".