KONAČNO USLIKANA Evo kako Tanja Savić izgleda nakon svih problema, njeno lice otkriva celu istinu! (FOTO)

Pevačica daje svoj maksimum kako bi u nezavidnoj životnoj situaciji uradila nešto dobro.

Tanja Savić
Tanja Savić, Foto: ATA

Pevačica mesecima nije uspela da vidi sinove, a kako tvrdi, suprug Dušan joj više ne dozvoljava ni da ih čuje putem telefona. Prema njenim rečima, poručio joj je da će s njima da se vrati u Beograd samo ukoliko ona odustane od razvoda.

Pevačica Tanja Savić je od aprila u agoniji jer je njen suprug Dušan Jovančević odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju. Tanja je ispričala da želi da se razvede jer je situacija u kojoj živi nepodnošljiva, i ne vidi joj se izlaz. 

Tanja Savić
Tanja Savić, Foto: ATA

Uprkos životnoj golgoti kroz koju prolazi, Tanja Savić je smogla snage kako bi svojim fanovima priredila novu pesmu, ali i spot!

Ona je naime, radila na ekranizaciji svoje pesme, a prisutni na setu svedoče kako je Tanja bila užasno tužna. Ceo tim zabrinut je za njeno zdravlje, samo misli na decu i jako joj je teško da se fokusira na svoj posao. 

Povezane vesti

 • Korisnik: mimi
  24/10/2020 - 14:06
  Pa reci mu da ćeš odustati od razvoda,neka dođe sa decom,pa prijaviš miliciji da hoće da ti oduzme decu,nedaš ovlašćenje da može decu da izvede...Samo neka dovede decu,a onda ćeš lako ovde..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi