Radojka Rada Kecman
Screenshot Instagram
Radojka Rada Kecman

Screenshot Instagram

Radojka Rada Kecman , Foto: Screenshot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako saznajemo, pevačica je prekjuče uhapšena u Novom Sadu, dok je istovremeno u Subotici uhapšen Svetozar Ž. (59), državljanin Švedske.

- Kod Radojke u stanu bile su dve automatske puške, dok je od Svetozara Ž. oduzeto 11 gasnih pištolja prepravljenih u vatreno oružje, 10 prigušivača i veća količina municije. Sumnja se da su njih dvoje samo jedna karika u lancu organizovanog kriminala i da je trebalo da to oružje predaju nekom - kaže izvor i dodaje da je policija hapšenjem pevačice i državljanina Švedske sprečila novo krvoproliće.

Oružje

MUP

Oružje, Foto: MUP

 

- Proverava se da li je oružje trebalo da bude prosleđeno jednom od dva zaraćena klana iz Crne Gore. Iako su se klanovi u poslednje vreme primirili, nije isključeno da su pripremali novi obračun. Tome u prilog govori činjenica da je jedna zaplenjena puška bila premazana belim lakom, kojim kriminalci obično lakiraju oružje da bi ga posle likvidacije lakše spalili i tako uništili sve tragove. Takođe, gasni pištolji su vrlo profesionalno prepravljeni u pištolje za ubijanje - objašnjava sagovornik Kurira i podseća da su tokom ove godine u Novom Sadu uhapšeni kriminalci za koje se sumnja da su sarađivali s klanovima iz susedne države.

Kako kaže, istragom će biti utvrđeno da li je Radojka ovo oružje čuvala za nekoga ili je i sama bila deo kriminalne grupe.

- S obzirom na to da peva u raznim kafanama i klubovima, gde sreće ljude iz kriminalnog miljea, sumnja se da je tako upoznala opasnog kriminalca. Ipak, istraga je u toku, tako da je rano govoriti koja je tačno bila njena uloga - kaže sagovornik i dodaje da je predmet preuzelo Više javno tužilaštvo u Subotici, u kojem će pevačica i uhapšeni muškarac biti saslušani.

Radojka Rada Kecman

Screenshot Instagram

Radojka Rada Kecman , Foto: Screenshot Instagram

Kriminolog Zlatko Nikolić objašnjava za Kurir da je količina oružja koje je pronađeno verovatno namenjena mafijaškim obračunima, a ne pojedinačnim ubistvima.

- Ta količina oružja je više za mafijaške obračune, za istrebljenje klanova, a ne za jednu likvidaciju. Moguće je i da je oružje pripremljeno za trgovinu - naglašava Nikolić.

Oružje

MUP

Oružje, Foto: MUP

Prema njegovim rečima, puške nisu slučajno bile kod pevačice Radojke Kecman.

- Verovatno nisu podmetnute, već ih je zbog nekoga ili nečega držala u stanu. Naravno, uz obećanu nadoknadu - kaže kriminolog za Kurir.

Radojka Kecman, koja nastupa po klubovima i kafanama, često je u društvu poznatih ličnosti - pevača, estradnih zvezda i starleta.

Radojka Rada Kecman

Screenshot Instagram

Radojka Rada Kecman , Foto: Screenshot Instagram

- Pored toga što se druži s kolegama sa estrade, s kojima ponekad i nastupa, nije joj strano ni druženje s ljudima iz kriminalnog miljea - kaže sagovornik Kurira. Sudeći po njenim fotografijama, izuzetno je bliska sa starletom i učesnicom rijalitija Natašom Šavijom, a nedavno je uživala u društvu starlete Tamare Đurić.

- Jednom sam je videla i sedela u njenom društvu sasvim slučajno. Delovala mi je kao pristojna devojka - rekla je juče Tamara Đurić, dok se Nataša Šavija nije javljala na telefon.

Pogledajte BONUS video:

NAKON SVIH PREPUCAVANJA Ana Sević: Ovo je prava istina o meni, Darku i Loreni!