Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
Alo!/Rajko Ristić
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Instagram/savicvujadin

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Foto: Instagram/savicvujadin

Vujadin Savić, partner poznate glumice Mirke Vasiljević u razgovoru za “Alo!” ističe da mu je porodica oduvek bila na prvom mestu. Kaže da postiže najbolje rezultate na terenu, kada su uz njega Mirka, i njihovo troje dece Andrej, Adrijana i Mihajlo. Zbog toga, Vujadin ističe da uveliko razmišlja o proširenju porodice.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Alo!/Rajko Ristić

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Foto: Rajko Ristić

- Mirka i ja smo bili veoma mladi kada smo dobili Andreja, a sada smo roditelji troje dece. Moram da priznam da razmišljamo i o četvrtom, a bože zdravlja, i o petom detetu. Nema ništa lepše od dece, a da moja supruga nije majka koja je posvećena njima na pravi način, sigurno ne bih želeo da imamo toliko dece. Ne preterujem kada kažem da je Mirka bingo u mom životu - kaže na početku razgovora za “Alo!” fudbaler Crvene zvezde i dodaje da je tek kada je dobio Adrijanu shvatio da nema preterivanja u pričama da su očevi posebno vezani za ćerke.

 

A post shared by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on Sep 10, 2017 at 11:50am PDT

- Svu svoju decu volim podjednako, ali očevi su veoma vezani za svoje devojčice. Kada poraste, želim da moja Adrijana nađe svoga princa iz bajke, ali ja ću uvek bit njen kralj. Uvek ću je čuvati i biti uz nju, kao i uz dvojicu sinova. Međutim, ćerkica je nešto posebno, ja sam muškarac i najviše volim i poštujem žene, jer sam tako vaspitan. Prema Adrijani ću biti posebno oprezan, ali uvek uz nju - kaže Vujadin i naglašava da ipak ne namerava da razmazi svoju mezimicu.

Dok ne stigne novi član porodice Savić, fudbaler nam je otkrio kada svoju partnerku namerava da odvede pred oltar.

- Još nismo odredili datum venčanja, ali se nadam da će to biti uskoro. Sada smo oboje konačno u Beogradu i nadam se ćemo imati vremena. Bićete obavešteni - kaže Vujadin i dodaje da je sa Mirkom, umesto na papiru, izgradio odnos na poverenju.

- Mirka mi ne daje povod da budem ljubomoran, ali ni je njoj. U novinama su objavljivane razne gluposti, povezivali su me čak i sa ženom od mog brata, ali i od najboljeg drugara. Sve su to gluposti, moja Mirka uvek zna gde i sa kim izlazim i uvek je pozvana da nam se pridruži - kaže Vujadin i dodaje da sebi daje oduška samo kada ima profesionalnu pauzu. Tada voli i da izađe na popularne splavove.

Mirka Vasiljević s decom u šoping centru

Alo!

Mirka Vasiljević s decom u šoping centru, Foto: Alo!

- Ne mogu, ali i ne želim da pobegnem od žena na splavu, jer mi imponuje kada mi priđu atraktivne devojke i kada pokažu interesovanje za mene. Neće dobiti nikakvu povratnu reakciju, ali neću odbiti njihovu ljubaznu molbu da se slikaju sa mnom. Volim tu vrstu spontanost, ali sam posvećen ženi i porodici - kaže za kraj Vujadin.

Komentari (3)

Cecilija

28.09.2017 21:35

Odlican odgivor umesto na papiru izgradili ste odnos poverenja bravo!

Teodora

28.09.2017 23:21

Koga zanimaju petorazredna glumica i desetorazredni fudbaler!?

A koga pa ti

29.09.2017 11:34

@Teodora - koji si ti pa razred???