Kija Kockar
printscreen
Kristina Kija Kockar

E stock

Kristina Kija Kockar, Foto: E stock

Kristina Kija Kockar navodno je upala u stan svog bivšeg supružnika Slobe Radanovića i, prema pisanju domaćih medija, napala ga kuhinjskim nožem.

Pevač nije povređen, ali je zvao policiju, koja je Kiju prvo odvela u bolnicu Laza Lazarević. Pošto nije bila za tu ustanovu, prema proceni lekara, odvedena je na trežnjenje u policijsku stanicu.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako nezvanično saznaju mediji, Kija je došla sinoć u njegov stan u Novom Beogradu kako bi ga pitala da li on nju voli. Pošto je on rekao da ne zna, ona je uzela veliki kuhinjski nož i probala da ga probode u stomak.

Na sreću, nož je bio tup, pa nije uspela. Slobodan je pozvao policiju, oni su Kockarevu prvo odveli u bolnicu "Laza Lazarević", ali pošto su doktori konstatovali da nije za njih, zadržana je na trežnjenju u policiji, prenosi "Kurir".

BONUS VIDEO:

Ana Sević izgovorila reči koje joj nikada nećemo zaboraviti!

 

Komentari (3)

Stojko

16.10.2019 12:38

Pa malo da skrenu pažnju na sebe da se ne zaborave.

Mikan

16.10.2019 16:01

Kristina je kllinički slučaj. Koji je jto lekar konstatova da nije za Lazu.Ona je zrela zatu ustanovu.... jednostavno žena je psiho tešak i povrediće nekoga ozbiljno:sloba je ne voli, rasčkistio je sve sa njom odavno i ima pravo islobodu na normalan život.on je divan mladić, ona te zlo...Nju treba osuditi zbog fizičkog i psihičkog zlostavljanja..ovog divnog čoveka. On je ne želi u svojoj blizini. Mladićnema mir aod nje.Toliko ga jpljuje omalovažava a konstantno trči za njim.

petar

17.10.2019 07:03

A kojom stranom noža ga je napala...onom tupom?