Ceca i Anastasija  Ražnatović
Screenshoot Youtube
Ceca Ražnatović

E stock

Ceca Ražnatović, Foto: E stock

Svetlana Ceca Ražnatović godinama unazad nije prošetala gradskim ulicama, a za to je kriva njena popularnost.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Često sam ovde u blizini Hrama. Postoji svega nekoliko lokacija gde odlazim, i to već godinama. A kada je u pitanju Knez Mihailova, tačno je, veoma dugo tamo nisam prošetala. Retko se šetam gradom, više se služim automobilom jer imam obaveze koje moram da obavim, a kada ih nemam, svoje vreme provodim kod kuće", objašnjava Ražnatovićeva.

Njen život je stalno pod lupom javnosti, a evo koja je to stvar koju je svih ovih godina poželela da sakrije, a nikako joj nije polazilo za rukom:

"Šuškalo se dosta toga, nagađalo, nešto je bilo istina, nešto laž. Mada mnogo više je bilo neistina. Rekla, kazala i onda od komarca naprave magarca. Mada, gledajte, navikla sam, više od trideset godina sam dostupna javnosti kroz svoju profesionalnu karijeru, tako da sam prestala da se nerviram", ispričala je Ceca.

Ceca Ražnatović

Screenshoot Youtube

Ceca Ražnatović, Foto: Screenshoot Youtube

"Ne radim ništa što ne rade drugi građani ove planete da bih imala potrebe da se krijem. Nije Beograd toliko veliki, iako je veliki. Svi se između sebe poznaju i sve se sazna na kraju dana. Generalno, šta znači sačuvati privatnost? Ne volim da se piše u medijima o mom privatnom životu", kaže folk diva.

Kad god se pojavi u nekom beogradskom restoranu, to se kasnije danima prepričava.

"Volim po beogradskim restoranima da izadem sa prijateljima na večeru. Odem da pogledam dobru predstavu. Malo teže u bioskope odlazim jer te ljudi odmah prepoznaju, ali dešavalo se da idem po nekoliko puta mesečno. Kačket, farmerke, patike, tada se teže prepoznajemo", kroz smeh kaže Сеса.

Na pitanje da li bi ovog trenutka ušla u neki od butika i kupila privatnom životu sebi neki komad garderobe, imala je spreman odgovor.

Ceca i Anastasija  Ražnatović

Screenshoot Youtube

Ceca i Anastasija Ražnatović, Foto: Screenshoot Youtube

"Naravno da bih, žensko sam. Pobogu", kaže Ceca, koja objašnjava da u njenom garderoberu postoje stvari koje koštaju svega 1.000 dinara.

"Imam i takvih stvari, naravno. Postoji nakit koji nije preterano skup, krpice, majice. Zašto da ne, kada ste kreativni, sve to možete lepo da uklopite".

Ceca Ražnatović

Screenshoot Youtube

Ceca Ražnatović, Foto: Screenshoot Youtube

"Eksplozivna sam po prirodi. Bog mi je dao taj glas, da baš dobro zagrmi. Veoma sam temperamentna po prirodi. Nisam zlopamtilo i osvetoljubiva. Prođe me za pet minuta, izbacim bes iz sebe, kažem i izdeklamujem na brzinu šta imam. Dešavalo mi se da budem ljuta, a onda zaboravim zbog čega sam se naljutila na nekoga. Toliko o besu u mom slučaju", priča ona i dodaje:

"Kako godine odmiču, sve sam lakša za razgovore i priče. Zrelija sam i mnogo iskusnija. Ne regujem burno i impulsivno. Sve te burne i ishitrene reakcije donosi vreme kada ste mladi i neiskusni", završava folk diva.

Nikad viđena fotka Cecine sestre sa venčanja! Evo ko je zaista njen muž, o njemu se malo zna!

AUTOR: B. Zajić DATUM I VREME: 04.09.2019. 15:45 - 04.09.2019. 15:51 O Lidijinom suprugu javnost ne zna mnogo toga, s obzirom na to da ovaj bivši fudbaler i njegova supruga žive mirnim životom Ceca Ražnatović , Foto: Screenshot Instagram Svetlana Ceca Ražnatović je do pre 2 godine živela sa sa svojom sestrom Lidijom Ocokoljić u vili na Dedinju.

Pogledajte BONUS video:

Otkrivamo kada se Veljko Ražnatović ženi