Dara Bubamara
printscreen
Dara Bubamara

printscreen

Foto: printscreen

Dari želje ispunjava i finansira partner koji pliva u novcu, tačnije, njegov tata, koji širom Italije drži restorane i važi za imućnog gospodina

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Sep 22, 2020 at 2:57pm PDT

Kako tvrdi, Toni nije nešto preterano uspešan u poslu, a njegova sreća je što mu je otac ugledni biznismen koji zarađuje milione. Istina je da mu sin pomaže koliko može, ali on navodno nije ni približno talentovan kao tata i nema osećaj za posao. Ipak, ocu to nimalo ne smeta i ponosan je na naslednika što se trudi, što nije lenj i što želi da zaradi, zbog čega mu i daje da troši novac gde i kako želi, bez limita.

Kako se dalje navodi, Dara i Toni trenutno borave u jednom od najluksuznijih hotela, a pošto imaju izdvojen apartman i direktan izlazak na bazen i plažu, za sedam dana Toni je iskeširao oko četiri hiljade evra.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Sep 4, 2020 at 4:06am PDT

Njegov prijatelj tvrdi i da je Toni započeo svoj biznis, odnosno da je ušao u posao s kriptovalutama (digitalna ili virtuelna valuta dizajnirana da funkcioniše kao sredstvo razmene), te da mu zasad dobro ide.

Podsetimo, mladi biznismen je Daru Bubamaru prošlog meseca odveo i na Maldive, a za taj odmor je platio više od šest hiljada evra za svega nekoliko dana boravka.

Tonijev prijatelj ispričao je i da je on jako dobar dečko, da je lepo vaspitan i pravi drugar, te da se ne ljuti što ga društvo malo provocira zbog veze s Darom. Kaže i da je on uvek voleo poznate ličnosti i da ga "loži" da bude sa selebritijima, a sada se, kako kaže, šale s njim da je našao "dobru matorku". Ipak, kako kaže, Toni to stoički podnosi i prihvata šale, a otkrio je i da se ljubavni par ne razdvaja i da je Dara već upoznala neke od njegovih drugara, te da im se rado javi na Tonijev telefon kada hoće da je pozdrave.

PROČITAJTE JOŠ: