Aco Pejović
Rajko Ristić/Alo!
Aco Pejović

E-stock/Ivan Dobričić

Aco Pejović, Foto: E-stock/Ivan Dobričić

Iako smatra da ključ uspeha svakog čoveka leži u zdravoj i normalnoj porodici, isto tako, ubeđen je da uspeh dece zavisi od vaspitanja ali i ljubavi između dva roditelja. 

-Najstarija ćerka je završila fakultet i upisala master studije u Madridu, dok je srednja završila drugu godinu Medicinskog fakulteta sa ocenom 10. Ne mogu vam opisati koliko sam ponosan na njih- kaže on i objašnjava da je svoju srednju ćerku odvratio od pevačkog poziva.

-Ona jako lepo peva. Išla je i u školu pevanja ali sam je odvratio od tog poziva. Smatram da je pevačicama puno teže nego pevačima, jer one trebaju da rađaju i da budu majke. Težak je to posao- ističe Pejović.

Aco Pejović

Alo!/ Nenad Vujanović

Aco Pejović, Foto: Alo!/ Nenad Vujanović

Svoj solistički koncert u beogradskoj “Štark areni” iščekuje sa nestrpljenjem, ali, kako kaže ima veliku tremu.

Pročitajte još:

 

 

 

 - Tremu koju osećam pred koncert mogu da uporedim sa leptirićima u stomaku. Osećam se kao da sam zaljubljen, mogu da uporedim to uzbuđenje sa ovim - kaže kroz smeh šarmantni pevač i otkriva da će sa njim scenu deliti samo dve pevačice.

-Moja kuma Aleksandra i Edita će biti moje jedine gošće na koncertu. Aleksandra će otpevati samo dve pesme a onda će moći da odmara i uživa iz lože.

Budući da je Priji doktor zabranio nastupe te je ona iste otkazala do daljnjeg, pevač ističe da joj ovo gostovanje neće teško pasti. 

- Još nije dotle došlo da joj bude zabranjeno da iz kuće izlazi. Zajedno smo se dogovorili da ona bude moj gost, što je i Filip pozdravio- kaže on.

Kako se gotovo svi koncerti muzičkih zvezda dešavaju uglavnom vikendom, Pejović je doneo drugačiju odluku.

- Žao mi je što nisam otišao na mnoge koncerte svojih kolega jer su oni bili subotom. Žao mi je Šabanovog koncerta na kojem nisam bio. Zato će moj koncert biti u četvrtak 22.novembra, te se nadam da će mnoge moje kolege koje me vole i poštuju, moći da dođu- kaže za “Alo!” Pejović.

U svojoj dugoj i bogatoj karijeri ne žali ni za čim. Jedino možda za jednom pesmom.

- U životu se vodim onom “nije kome je rečeno nego kome je suđeno”. Pesmu “Mali je ovo grad” Braja je ponudio najpre meni. Ja je u tom momentu nisam osećao, a ona je postala veliki Šašićev hit. Nikada nisam zažalio zbog toga. Ali recimo žalim što nisam otpevao pesmu “Daleko si, daleko si” koju su otpevali Lukas i Ivana- kaže Pejović.