Eva, Neda
Screenshoot Youtube
Neda Arnerić

Alo!

Neda Arnerić, Foto: Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Eva Ras, koja Nedu poznaje 50 godina, ne može da veruje da je Arnerićeva pokušala da naudi sebi. Eva je, kako kaže u razgovoru za „Alo!“, pre izvesnog vremena savetovala svoju mlađu koleginicu kako da se bori sa depresijom.

Eva Ras

Dejan Briza/Alo!

Eva Ras, Foto: Dejan Briza/Alo!

Ona veruje da će sve na kraju biti kako treba i da će Neda prebroditi tešku bitku.

- Iako ju je volja za životom napustila, verujem u medicinu, koja je napredovala. Mislim da je danas medicina jača od bilo čije volje. Želim da je, kad sve ovo prođe, zagrlim jako i poljubim, kako sam to činila od njene 15.godine života - priča Eva sa setom u glasu.

Ljiljana Stjepanović

screenshot

Ljiljana Stjepanović, Foto: screenshot

Glumica Ljiljana Stjepanović, koja je sa Nedom igrala u filmu „Višnja na Tašmajdanu“, doživela je šok kada je saznala da se glumica bori za život.

Radoš Bajić, u čijem je filmu „Za kralja i otadžbinu“ Neda igrala važnu ulogu, nije bio raspoložen za priču. Za molitvu pak jeste.

Radoš Bajić

Alo!/Rajko Ristić

Radoš Bajić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Nezahvalno je govoriti u ovom trenutku na tu temu. Ja samo mogu da vam kažem da se svakog dana molim bogu da se ona oporavi i da sve bude kako treba. Nemojte mi zameriti, nisam u mogućnosti zbog delikatnosti da o tome govorim - rekao je Radoš Bajić za „Alo!“.

Sa druge strane, glumičino zdravstveno stanje je nepromenjeno, lekari VMA čine sve što je u njihovoj moći, ali prognoze ne žele da daju.

- I dalje je na aparatima na odeljenju intenzivne nege. Ne možemo davati informacije koje se tiču toga kako je provela noć za nama, kao ni da li je bilo intervencija. Kada njeno stanje bude stabilno, izaći ćemo sa saopštenjem. Dotle ne želimo da dajemo bilo kakve prognoze - rekli su za „Alo!“ u odeljenju odnosa sa javnošću te vojnomedicinske ustanove.

 

Komentari (2)

alek

02.03.2019 15:45

ova ce Eva sve da ih sa'rani..

Goga

02.03.2019 16:47

Nedin problem je sok što je ostala bez zaštite muškarca, navikla je da je neko uz nju i da je mazena i pazena a imala je starije partnere i zato je bila u centru pažnje.