Estrada
Alo.rs
Estrada

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Krizu na estradi, o kojoj se sve više priča, pojedini pevači prevazilaze zahvaljujući nekretninama u koje su godinama ulagali novac, a koje sada izdaju.

Nada Topčagić

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Ma manite me i sa kućama, sa placevima i sa svim i svačim. Ovo je neizdrživo. Ne znam gde ću pre od obaveza i dugova. Što više ulažem, sve više propadam. Pa nismo radili da bismo samo ulagali u nešto što stoji i što ne obilazimo tako često. Čim kročim negde, uvek iskrsnu neki kvarovi, pa daj zovi majstore, pa ih plati - požalila se Nada pre dve godine.

Zlata Petrović

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pored dupleksa u Mirijevu, pevačica ima mali stan na Bulevaru kralja Aleksandra, zatim veoma vrednu nekretninu u Ulici maršala Birjuzova, kao i jednu na periferiji grada. Prema proceni, ona od izdavanja nekretnina zaradi između dve i tri hiljade evra mesečno.

Ni Dara Bubamara ne mora da brine za egzistenciju. Nedavno je kupila stan u Beogradu na vodi, vredan 350.000 evra, koji planira da izdaje, a pored toga poseduje i luksuznu nekretninu na Dedinju, kao i u Novom Sadu.

Dara Bubamara

E stock

Foto: E stock

Takođe, i Vesna Zmijanac ima nekoliko stanova u prestonici. U vreme najveće popularnosti, krajem osamdesetih i početkom devedesetih, kupila je nekoliko nekretnina, uglavnom na Vračaru, o čemu nikada nije javno govorila. Prema nekim informacijama, ona je vlasnica četiri stana, od kojih dva iznajmljuje podstanarima.

PROČITAJTE JOŠ: