Goca Lazarević i Radiša Urošević
Alo!/Rajko Ristić
Neda Ukraden

Alo!/Rajko Ristić

Neda Ukraden, Foto: Rajko Ristić

Novogodišnje raspoloženje je „prštalo“ na sve strana, odbrojavalo se, slavilo, pevalo i, naravno, uživalo u slanim i slatkim đakonijama, ali i dobrom piću. Ipak, prava pomama među estradnjacima je nastupila kada su ugledali prvi broj magazina VIP o poznatima!

Neda Ukraden je odmah uzela u ruke novi dodatak dnevnog lista „Alo!“, a posebno se oduševila rubrikom „selfi intervju“. Neda je potom krenula da se fotka, kako bi se našla u nekom od narednih brojeva.

Neda Ukraden

Alo!/Rajko Ristić

Neda Ukraden, Foto: Rajko Ristić

- Obožavam da se slikam i sa zadovoljstvom ću da uradim nekoliko selfija za magazin VIP - rekla je vidno raspoložena Neda.

Pored Nede, i gradonačelnik Dragan Marinković Palma se oduševio kada je uzeo magazin VIP u ruke, a tom prilikom je iskoristio i priliku da čestita dnevnom listu „Alo!“ rođendan.

 

- Kada sam čuo da slavite deseti rođendan, nisam mogao da verujem! Siguran sam bio da slavite dvadeseti! Imate uvek mnogo ekskluzivnih vesti u vašem listu, tako da vas čitaju i oni koji vas vole i oni koji vas ne vole. Kada me kritikujete i kada konstatujete šta radim, ja sve čitam, jer su vaše kritike važne da bih bio bolji... Poznato je da „Alo!“ teško nekog pohvali! Pre svega, želim da pohvalim novinare „Alo!“ da uvek imaju specifične tekstove, koji ne postoje u drugim dnevnim novinama. Nikada ne prepisujete od drugih, što je retkost. Želim da nikada niko ne zaustavi istraživačko novinarstvo u dnevnim novinama „Alo!“ - rekao je Palma.

Dragan Marković Pama

Alo!/Rajko Ristić

Dragan Marković Pama, Foto: Rajko Ristić

Jedna od pevačica koja takođe nije mogla da se odvoji od VIP magazina bila je i Goca Lazarević, koja „Alo!“ dodatak o poznatima nije ispuštala iz ruku ni kada se pozdravljala sa ostalim pevačima.

Zorica Brunclik se takođe oduševila kada je videla VIP, pa je odmah poželela da se slika sa njim pored novogodišnje jelke. Vesti o poznatima čitali su Milan Topalović Topalko, Ana Sević, Radiša Urošević, Nela Bijanić, Mina Kostić, Jovana Tipšin, Bora Drljača...

Svetlana Ceca Ražnatović i Dragan Marković Palam

Alo!/Rajko Ristić

Svetlana Ceca Ražnatović i Dragan Marković Palma, Foto: Rajko Ristić

Ceca gledala kik-boks sa Palmom

Ceca Ražnatović nije kasnila kao ranijih godina, već je stigla oko 19 časova na snimanje i odmah se smestila pored domaćina Palme. Iako su za stolom sedele njene kolege - Zorica i Kemiš, kao i Haris Džinović, Ceca je najviše ćaskala sa Palmom, a iskoristila je priliku i da na njegovom telefonu odgleda kik-boks meč. Nakon što je otpevala svoje dve pesme, Ceca se pokupila i otišla, a izjave za novinare nije davala.

Krkanluk dočeka vredan

Kao i svake godine, Palma nije izneverio kao domaćin. Trpeza je bila dostojna pravog dočeka, pa su naše poznate face krkale sve, od predjela do pečenja. Kemiš je pušio tompus i krkao meze, Ceca je probala pečenje, a Marinko Rokvić je mnogo više uživao u vinu nego u hrani. Da li uvek preferira alkohol ispred jela - ne znamo, ali belo vino mu očigledno prija.

 

Komentari (2)

Dimi

18.11.2017 07:36

Pevaci poput Goce Lazarevic, Zorice Brunclik, Mine Kostic, Cece, Nede Ukraden itd. koji su ucestvovali u snimanju novogodisnjeg programa u Jagodini zaista i zasluzuju svojim bogatim karijerama da ucestvuju u jednom tako velikom projektu, ali ova Ana Sevic, prosto sam bio iznenadjen kad sam procitao da je i ona bila tamo. "Pevacica" koja je za 7 god. "karijere" snimila SAMO 4 pesme, od tog broja jednu duetsku, koja je poznata samo po aferama i popunjavanjem zute stampe, kako se probi tamo?!

nedjo

18.11.2017 22:42

palma je dobar za estradnog menadzera,a ovi navalili komutavi kad je fraj