Era Ojdanić
Alo.rs
Era Ojdanić

Alo.rs

Era Ojdanić, Foto: Alo.rs

Pevač Era Ojdanić otvorio je dušu o detaljima iz svog života, otkrio da je pevao Titu, pričao o ljubavi sa njegovom Ljupkom, ali i prvi put priznao javno u koju koleginicu je bio zaljubljen.

- Ja sam pevao Titu, bio je protokol, nije mogao svako tamo da uđe, moralo je da se raspita ko ti je deda, otac. Pevao sam mu jednom, to pevam i danas - otkrio je Era, pa se osvrnuo na svoju najveću ljubav.

Era Ojdanić

YouTube/Printscreen

Era Ojdanić, Foto: YouTube/Printscreen

- Ja sam '66 godine oženio moju ženu, ona je bila harmonikašica, a posle sam ja otišao u vojsku. Zvanično, ja imam troje dece sa Ljupkom i još od dve žene ćerku i sina. Čovek je bogat koliko ima dece i žena. Moja Ljupka je moja najveća ljubav. Nikad mi ne bi palo na pamet da je ostavim. Ali život nas je 2009. razdvojio. Ja nikada nisam razmišljao šta se radi kući, kad sam imao nju. Kad sam je izgubio, počeo sam da radim sve to.

Takođe, Era je otkrio u koju legendarnu ličnost je bio zaljubljen.

- Veliko poštovanje i sjajan je čovek i velika glumica i velika pevačica i najbolja dama na filmu i estradi je Snežana Savić. Smrtno sam u nju bio zaljubljen, ali nikad nisam ispoljio da ona to oseti. Snežana Savić je najveća dama na filmu i estradi - bio je iskren Ojdanić.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ