Era Ojdanić
Alo
Era Ojdanić

Alo

Era Ojdanić, Foto: Alo

Folker Era Ojdanić često se hvalio svojim vezama i seksualnim performansama sa mlađim, ali i starijim ženama, te nije imao problem da o tome govori javno.

 

No ono što je Ojdanić želeo da sakrije jeste navodna ljubavna afera sa 30 godina mlađim muškarcem, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako naš izvor otkriva, folker je već nekoliko godina u vezi sa mlađim momkom, a koliko je zaljubljen u njega, govori to da ga je stambeno osigurao kako bi ga zadržao pored sebe, te mu je navodno kupio stan od 45 kvadrata.

Era Ojdanić

Instagram

Era Ojdanić, Foto: Instagram

- Erina veza sa tim momkom počela je pre nešto manje od tri godine. Upoznali su se na jednoj proslavi van grada, kada mu je Era prišao i započeo neobavezan razgovor. Mladiću ni na kraj pameti nije palo da Ojdanić ima homoseksualne sklonosti, ali kada ga je u razgovoru pitao za broj telefona, sve mu je bilo jasno - kaže izvor i otkriva kako je počelo njihovo druženje.

Saška: Era Sera ima dečka!

Pevačica Saška Karan pre nekoliko meseci ispričala je kako zna da je Ojdanić gej, te da su zgodne cice u njegocom okruženju samo paravan.

- Sera Ojdanić može da bude zaljubljen samo u dečake. On voli muškarce, nije mi jasno zbog čega se stidi! Osim dečaka Neše sa kojim je dugo bio u vezi i izdržavao ga, znam mnoge mlade pevače sa kojima je bio – rekla je tada Saška.

- Počeli su da se viđaju u nekom udaljenom motelu kako ih niko ne bi video. Na početku, njihov odnos bio je seks-kombinacija, u kojoj je Era mladiću plaćao za seks, ali kada se folker zaljubio, njih dvojica su počeli češće da se viđaju. Nisu očekivali da će se seks-šema pretvoriti u vezu, za koju je ubrzo čuo ceo kraj u kojem obojica žive, a eto, posle manje od tri godine odnosa, ljubavniku je kupio stan od 45 kvadrata - objašnjava izvor i otkriva da je Ojdanić stan kupio kako bi svog atraktivnog dečka što duže zadržao.

- Taj momak je iskoristio Erinu opsednutost njime, ali i strah da će otići, i obrlatio ga pričom da je nezadovoljan time što se viđaju po manjim mestima i selima, te da je vreme da imaju stan u kojem će se viđati. Rekao mu je da ga voli, ali da mu ne pada na pamet da najbolje godine troši na vezu sa čovekom koji je u osmoj deceniji jer će ostati na ulici ako nešto krene po zlu. Ljubavnik je na nekoliko nedelja prestao da mu se javlja da bi ga omekšao, posle čega je Era odlučio da mu kupi stan i tako ga zadrži - kaže izvor blizak folkeru i ističe da su Ojdanićevi najbliži bili šokirani saznanjem da je ljubavniku kupio stan, pored dvoje dece koje ima.

Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, kontaktirali smo sa Ojdanićem, koji nam je u svom stilu objasnio da je stan i lokale kupio za porodicu.

- Drago mi je kad čujem da sam toliko bogat čovek da ljubavnicama i ljubavnicima kupujem nekretnine. Stanove i lokale kupujem da imaju moja deca, ne tuđa. Što se tiče toga da me je neki ljubavnik ojadio za stan, mogu samo da kažem da sam ja tobdžija i da ako je kriza u gej populaciji mogu da razmislim da pomognem, pa da nekoga kresnem. Zna se da ja volim žene, a ako se posle svih ovih godina ne zna, neko ima ozbiljan problem s procenjivanjem - kaže Era za „Alo!“.

Era Ojdanić, Parovi 8

J. Ilić/Alo!

Era Ojdanić, Parovi 8, Foto: J. Ilić/Alo!

 

 BONUS VIDEO:

Anabela Atijas u vezi sa mlađim muškarcem

 

Komentari (2)

zlatiborac

22.10.2019 12:31

to je poznato godinama a era je lagao za devojke zene da bi prikrio.

Dada

23.10.2019 02:52

@zlatiborac - I ja to odaaaavno znam. Pričao mi prijatelj koji je ribolovac, kako su ga videli u gej društvu, rakalasenog ponasanja. Matori jarac ima retardiranio dete. Njemu sve jedno muško ili žensko.