Dijana Milojković
Printscreen
Dijana Milojković

Printscreen

Dijana Milojković, Foto: Printscreen

Danas u toku dana preminula je bivša misica Dijana Milojković u 33-oj godini nakon opake bolesti.

Stefan i Dijana

Screenshoot Instagram

Stefan i Dijana, Foto: Screenshoot Instagram

Čitava estrada se oprostila od nje! Isto to je odlučio da uradi i njen bivši momak Stefan Karić za kog se šuška da će ući u Zadrugu 3.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Imala je ona i previše problema. Samo eto neki čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekad se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubeđena da kad tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran ! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe ! Počivaj u miru Dijana moja. Zauvek tvoj Stefan! - napisao je Karić.

Stefan Karić

printscreen

Stefan Karić, Foto: printscreen

Podsetimo, Dijana je pre više od dve godine započela borbu sa opakom bolešću, a pre više od mesec dana u javnosti je odjeknula vest da joj je hitno potrebna krv.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on Jul 22, 2019 at 1:21pm PDT

 

Dijana, mis Evrope iz 2014. godine, je svojim odnosom prema borbi sa rakom inspirisala hiljade ljudi koji se ugledaju na nju.

BONUS VIDEO:

Prvi pobednički intervju Lune Đogani, besna kao ris na Marka Miljkovića!