Emina i Mustafa Sandal
Instagram/yaemina
Emina i Mustafa Sandal

Instagram/yaemina

Emina i Mustafa Sandal, Foto: Instagram/yaemina

No, čini se da pop zvezda nije ni slutila da će nakon samo nekoliko meseci osetiti šta znači razvesti se i ostati sam sa decom! Njen suprug, turska muzička zvezda Mustafa Sandal, potrudio se da joj na ne tako lep način stavi do znanja da je i zaista sama! U svakom smislu te reči.

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Sandal već 26. meseci unazad ne isplaćuje alimentacije na koje se obavezao sporazumnim razvodom od Jahovićeve, a one iznose 10.000 lira po detetu, odnosno 1.200 evra, što za proteklih 26. meseci iznosi 62.400 evra.

- Prvih nekoliko meseci nakon razvoda Mustafa je davao novac, a onda je samo prestao. Emina nije želela da ga forsira, pa je na sve moguće načine prelazila preko njegovog nonšalantnog ponašanja. Trudila se da njenim sinovima ništa ne fali, radila je punom parom i zarađivala. No, u jednom trenutku je shvatila da novac nije problem, koliko činjenica da on zanemaruje svoju ulogu oca i da ne vodi računa o potrebama Javuza i Jamana - kaže izvor „Alo!“ i dodaje:

- Emina je odlučila da razgovara sa Mustafom i predoči mu kako stoje stvari. On je navodno objasnio kako ima finansijskih poteškoća, ali da će sve rešiti. S obzirom na to da je on bio njen muž i čovek kojem je dala najlepše godine života, prešla je preko svega i odlučila da mu pruži još jednu priliku - otkriva izvor „Alo!“.

Finansijski detalji sporazumnog razvoda:

- Kuća u Beogradu - 250.000 evra

- Za Eminine lične potrebe - 1.800 evra

- Alimentacija za sinove - 1.200 evra po detetu

- Mustafa je pristao da plaća zdravstveno osiguranje za decu, letovanja, zimovanja...

Emina Jahović

Alo! Vladimir Marković

Emina Jahović, Foto: Alo! Vladimir Marković

Nakon skoro dve godine od njihovog poslednjeg razgovora, Emina je shvatila da ju je Mustafa prevario i da nije ispunio dato obećanje.

- Priče kako nema novca, zapravo su bile prazne. Ona je to tek kasnije shvatila, a onda je pobesnela i odlučila da angažuje advokatski tim. Uskoro će se njih dvoje naći na sudu za neisplaćene alimentacije, tačnije 26. njih - otkriva izvor „Alo!“.

Pored obaveza koje je imao prema sinovima, Mustafa nije ispunio još jednu klauzulu sporazumnog razvoda. Naime, on se obavezao da pevačici kupi kuću u Beogradu u iznosu od 250.000 evra, kao i da plaća zdravstveno osiguranje za decu, što takođe nije uradio.

Jedina stavka u ugovoru koju je Mustafa ispunio do kraja jeste da plaća i 15.000 lira, odnosno 1.800 evra za Eminine lične potrebe.

Pročitajte još:



Komentari (1)

miki

03.03.2021 11:07

nema baškarenja. ostavila je muža a sada hoće da joj Mustafa kupi kuću. neka joj kupi bivši prvi muž pazarac stan u beogradu