Emina Jahović
Nenad Vujanović/Alo!
Emina Jahović i Sadetin Saran

Screenshoot Instagram

Emina Jahović i Sadetin Saran, Foto: Screenshoot Instagram

Kako „Alo!“ saznaje, pevačica Emina Jahović se još pre pet meseci pomirila sa bivšim dečkom Sadetinom Saranom, sa kojim je inače započela vezu prošle godine početkom oktobra. 

PROČITAJTE JOŠ:

Emina Jahović

Nenad Vujanović/Alo!

 

Naime, kako saznajemo, Emina je prekinula romansu s turskim milionerom u februaru ove godine, ali su se vrlo brzo pomirili i čuvali svoju vezu u tajnosti.

- Emina i Sadetin su samo nakratko prekinuli svoju romansu, ali su se vrlo brzo i pomirili jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Kako su se jednom već opekli, kada su priznali javnosti da su zajedno, sada su odlučili da što duže ćute o romansi i da je se kriju dok god budu mogli. Međutim, posle pet meseci viđanja u tajnosti, pevačica je htela da prekine agoniju, i to najviše zbog svog bivšeg supruga Mustafe Sandala, koji je počeo da joj pravi probleme s decom zbog njenog novog dečka - otkriva izvor za „Alo!“ i dodaje da je turski pevač pre mesec dana napravio pravi haos kada je video da Emina svuda vodi decu sa Sadetinom.

Emina Jahović

Screenshoot Instagram

Emina Jahović, Foto: Screenshoot Instagram

- Mustafa na početku nije želeo da komentariše vezu Emine i milionera, ali je počelo da mu smeta kada su Javuz i Jaman stalno pričali o njemu. Tati su rekli da je on super prema njima, da se odlično zabavljaju s njim i da obožavaju da idu na njegovu jahtu s mamom. Tada je Mustafa poludeo i nije hteo Emini to veče da vrati decu. Nije joj se javljao na telefon kada ga je zvala da ih preuzme i tada je nastao opšti haos. Pevačica je čak htela da zove policiju, pošto se zabrinula, jer nije mogla da veruje da bi Mustafa hteo da joj otme decu zbog veze sa Sadetinom - otkrio je izvor za naš list i dodao da se od tog incidenta Emina retko čuje s bivšim mužem.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Mustafa se ipak urazumio posle toga i vratio joj decu, ali ju je uslovio da samo u retkim prilikama vodi Javuza i Jamana kada se viđa sa svojim dečkom. Emina je rekla da će se truditi da deca ne provode toliko vremena sa Saranom, ali da mu to ne obećava. I baš zbog tog skandala koji joj je priredio Mustafa, Emina je odlučila da ne krije vezu s milionerom i sve je obelodanila. Takođe, ona se pre nekoliko meseci preselila u evropski deo Turske, kako bi bila bliže svom emotivnom partneru, a javnosti je rekla da je to uradila zbog Mustafe i čuvanja dece - ispričao je izvor blizak pevačici za „Alo!“.

Emina Jahović

Printscreen Instagram

Emina Jahović, Foto: Printscreen Instagram

Inače, Emina Jahović je u emisiji „Ekskluzivno“ potvrdila da se pomirila sa Sadetinom Saranom i otkrila da je presrećna. 

PROČITAJTE JOŠ:

Emina Jahović

Alo!