Emina i Mustafa
Dejan Briza/Alo!

 

Emina i Mustafa

Dejan Briza/Alo!

Emina i Mustafa, Foto: Dejan Briza/Alo!

Pop pevačica Emina Jahović nedavno je zajedno sa suprugom Mustafom Sandalom proslavila rođendan njihovog mlađeg sina Javuza, a privatni snimak na kojoj su bivši supružnici zajedno sa decom ponovo na okupu, kao nekada, privukao je veliku pažnju.

- Bilo je super, fenomenalno! Ja sam sa Mustafom u jako dobrim odnosima, tako da smo uživali svi zajedno, deca su bila presrećna - priznala je Emina za "Ekskluzivno", pa stavila tačku na glasine da je između nje i bivšeg supruga došlo do pomirenja.

- Trenutno sam sama, Mustafa je moj dobar prijatelj, uvek će biti otac moje dece i to je to. Svakom je žao što se razvede zbog dece, ali mi smo se razveli jer smo tada stvarno imali razloga za to i to je tada bilo, prošlo i kraj... Priča se završila. Mislim da je svako vraćanje u staro korak unazad - zaključila je Emina.

 

Emina Jahović

Printscreen/YouTube

Emina Jahović, Foto: Printscreen/YouTube

Pevačica je u intervjuu takođe govorila i o koronavirusu, pričama da je Natašu Bekvalac upoznala s turskim milijarderom, ali i o svojm astrologu, bez čije saglasnosti ne donosi nijednu bitnu odluku - šta je sve rekla pogledajte u nastavku: