Emina Jahović
Alo/Vladimir Marković
Emina Jahović

Alo/Vladimir Marković

Emina Jahović, Foto: Alo/Vladimir Marković

Pevačica Emina Jahović oduvek se trudila da novac koji je zaradila od muzike pametno uloži, a bogatstvo koje je nedavno potrošila na renoviranje porodičnog doma u Novom Pazaru sada će joj se i te kako isplatiti!

Naime, porodična kuća Jahovića odnedavno je pretvorena u konzulat Republike Turske, a Emina se na ovaj korak odlučila budući da u novopazarskom domu niko ne živi. Osim toga, Emina je želela i da obezbedi stalni izvor prihod za svoju porodicu, budući da zbog pandemije koronavirusa duže od godinu dana ne nastupa.

Popularna pevačica i njen brat uložili su dosta para u redizajn velelepne vile u kojoj su odrasli i kompletno je preuredili. Upravo zbog toga je Emina prošle godine doputovala u Srbiju, kako bi angažovala izvođače radova, dogovorila s Mirsadom sve detalje o renoviranju, ali i da bi zajedno odabrali materijale i nameštaj.

Između ostalog, već tada su imali nekoliko ponuda za rentiranje vile, a najbolja je bila od konzulata iz Turske, koji je, po pevačicinom i košarkaševom mišljenju, i najsigurniji zakupac. Upravo tada je Emina razgovarala sa predstavnicima turskih diplomata i rekla da će im izdati nekretninu čim završe renoviranje, a njima nije bio problem da sačekaju nekoliko meseci.

Emina Jahović

PrntScrn

Emina Jahović, Foto: PrntScrn

Gorepomenuti medij nedavno je posetio Novi Pazar i Jahovićkinu kuću i uverili se da je renoviranje završeno. Kada je spoljašnji izgled u pitanju, počev od fasade, prozora, vila izgleda potpuno drugačije. Komšije kažu da je nekretnina, koja ima dva sprata, i dodatno proširena, da je iskorišćen prostor koji nije bio u funkciji i da je nedavno stigao nameštaj. Oni tvrde da je deo tog nameštaja dopremljen iz Beograda, dok je drugi deo stigao iz inostranstva. Suma sumarum, u renoviranje i opremanje Emina i Mirsad su uložili oko 200.000 evra.

Jedna komšinica otkrila je da je videla Eminu prošle godine u Novom Pazaru, kada je tu boravila sa sinovima. Ona kaže da ih je srela u prodavnici i da se pevačica ponašala sasvim opušteno, kao da nije javna ličnost, a oduševljena je i dečacima, koji su lepo vaspitani. Posebno ju je oduševilo što su dečaci govorili srpski i igrali su se sa drugom decom u parku i na ulici.