Emina Jahović
Alo! / Rajko Ristić
Emina Jahović i Sadetin Saran

Screenshoot Instagram

Emina Jahović i Sadetin Saran, Foto: Screenshoot Instagram

- Da, upoznala sam Sadetinovu porodicu. Mogu samo toliko da vam kažem - poručila je Emina Jahović preko svoje pres službe.

Pročitajte još:

Emina je nedavno i svoju rođenu sestru Sabinu u Turskoj upoznala sa emotivnim partnerom, na obostrano zadovoljstvo. Sledeći logičan korak u vezi sa poznatim parom je njegov dolazak u Emininu porodicu, u njen rodni grad Novi Pazar.

Emina i Sadetin, prema pisanju turskih medija, grade kamenu kuću u Asosu i često su gosti najluksuznijeg hotela u toj oblasti. Ove informacije novinari su otkrili nakon što je pevačica na Instagramu javnost obavestila da će njeni advokati tužiti dve turske TV voditeljke koje su u svojoj emisiji ispričale da ona sa Saranom u hotelu tokom noći pravi nesnosnu buku i da smetaju drugim gostima.

Sadetin i Emina pre nego su otpočeli vezu, videli su se više puta na prijemima i javnim okupljanjima turskog džet-seta, a zanimljivo je da je Emina imala prijateljski odnos sa Saranovom bivšom suprugom. Tek kad je Eminin doskorašnji muž Mustafa objavio da je srećan u novoj vezi sa turskom pevačicom Simgom Sagin, Sadetin i Emina su odlučili da i oni javno pokažu svoju sreću.

Emina Jahović

Printscreen Instagram

Emina Jahović, Foto: Printscreen Instagram