Emina Jahović
Nenad Vujanović/Alo!
Emina Jahović

Nenad Vujanović

Emina Jahović, Foto: Nenad Vujanović

PROČITAJTE JOŠ:

Emina Jahović

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

ZANEMEĆETE! Emina Jahović ŠOKIRALA drastičnom promenom izgleda, NIKO je neće prepoznati!

- Emina je pre deset godina, u želji da poveća volumen svojih usana, u njih ubrizgala silikon koji je bio veoma popularan tih godina. Malo je poznato da je on sintetički materijal i da je generalno loš za organizam. Kasnije su se pojavili razni prirodni materijali poput hijalurona i nekih drugih filera, ali tada, kada je ona radila tu estetsku intervenciju, koristilo se pretežno silikonsko ulje - priča za "Alo!" izvor blizak pevačici, koji je želeo da ostane anoniman. Kako nam je još objasnio, ona se sada kaje, pošto su joj usne tokom godina promenile oblik i mimiku celog lica. To naročito primeti, kako nam je objasnio, kada se fotografiše ili gleda sebe na TV ekranu.

Emina Jahović

Instagram

Emina Jahović, Foto: Instagram

Kristina Davidović, najpoznatija doktorka za estetsku medicinu u našoj zemlji, za "Alo!" kaže da se ključ rešenja Emininog problema nalazi u rukama hirurga.

Emina Jahović

Instagram

Emina Jahović, Foto: Instagram

- Emini je verovatno u usta ubačen neki od trajnih sintetskih materijala, kao što su biopolimer ili silikonsko ulje, koji gotovo nikada ne mogu da obezbede i potpunu prirodnost tokom mimike. Zato se vide ove nepravilnosti. Korekcija sintetskih materijala je vrlo teška. Pretpostavljam da je ovde kasnije rađena korekcija nepravilnosti hijaluronom, ali potpuno rešenje je moguće samo hirurškim uklanjanjem - kaže za "Alo!" doktorka Davidović, koja je specijalista radiologije, ali i internacionalni edukator za estetsku medicinu.