Emina Jahović
INSTAGRAM
Emina Jahović

INSTAGRAM

Foto: INSTAGRAM

- Stariji sin Jaman razume i govori srpski, ali baš slabo. Smešan je kada krene da priča na našem jeziku jer mnoge reči izgovori nepravilno. S druge strane, mlađi sin Javuz odbija da nauči srpski i s njim komuniciram isključivo na turskom. Nedostaje mi da s decom razgovaram na tečnom srpskom jeziku. Grdim ih na srpskom, pa nekada kažem i nešto što ne treba. To uvek razumeju -, našalila se Emina.

Takođe, ona je dodala da se njihovo detinjstvo mnogo razlikuje od njenog, zbog čega joj je krivo.

Emina Jahović

printscreen

Emina Jahović, Foto: printscreen

Kako je objasnila, jedna od najvećih želja joj je da sinove lepo vaspita i da od njih napravi prave džentlmene.

- Kada idem s njima u kupovinu, dajem im da nose torbe, kada odemo u neki restoran na ručak, njima dam karticu da oni plate. Želim da kada odrastu budu pravi kavaljeri. Oni su dečaci i moraju da budu čvrsti. Ne plaču za mnom kada dođem u Beograd jer znaju da njihova majka ovde ima posla i da će se brzo vratiti kući -.

Pop zvezda je priznala i da je u Istanbulu često usamljena, te da bi se rado preselila u Srbiju.

- Često sam sama u Istanbulu i osećam se usamljeno. Onda uzmem da pišem pesme -, otkrila je pevačica u emisiji "Balkanskom ulicom".

Podsetimo, pevačica je pokrenula svoju liniju kozmetike što je izazvalo pravi bum i dobila je veliku podršku svojih kolega.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

trofazni

30.10.2020 00:11

Uvek je bila em lepa, em odmerena, em sa pametnim izjavama, a o pevanju samo hvale. Mislim da bi joj se sinovi lepo uklopili u Beograd, u Pazar,.... A videcemo, ipak su oni deca poznatih, a to uvek vuce nekim delom i razmazenost, ma koliko to hteli da ne bude. U svakom slucaju zelim im prvo zdravlje, pa srecu,... A ako dodju siguran sam da bi im rado ja kao beogradjanin bio rad domacin,.... I njima, kao i urbanim(istanbulskim) Turcima,... koji ne dele "sultanove" fanaticne izjave.

beba

30.10.2020 06:56

Cija je to greska? Trebala je da ih nauci,ako nije neka prica turski kao do sada.Sta je tu problem