Emina i Mustafa
Printscreen
Emina i Mustafa

Dejan Briza/Alo!

Emina i Mustafa, Foto: Dejan Briza/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Emina Jahović

Printskrin

Emina Jahović, Foto: Printskrin

- On je bio presrećan kada ju je ugledao, nije skidao osmeh sa lica, a Emina je bila pomalo nesnađena u celoj toj situaciji, ali je ipak uspela da ostane dosledna - tvrdi izvor, koji se zatekao na licu mesta.

Emina uživa sa Sadetinom

Pop zvezda Emina Jahović više ne krije vezu sa starijim biznismenom Sedatinom Seranom. Njih dvoje uživaju u ljubavi, a turski milioner nedavno je otkrio pratiocima na Instagramu da je dragu upoznao sa svojom porodicom.

Mustafa i Emina su ostali u dobrim odnosima nakon razvoda, a u zajedničkom saopštenju za medije koje su dali nakon odluke da se raziđu tvrdili su da njihova odluka neće uticati na činjenicu da su oni, pre svega, najbolji prijatelji.

Kako se šuškalo u domaćim medijima, Sandal je Jahovićevoj ostavio luksuznu vilu u Istanbulu vrednu 16 miliona evra.Navodno, to je jedna od najlepših kuća poznatih u Turskoj.

Ona poseduje dva bazena, golf teren, teretanu, ali i šest spavaćih soba, tri dečje i dve gostinske. Kuća ima prelep pogled na ceo grad.

Pored toga, ostavio joj je i muzički studio vredan četiri miliona evra, za koji je Emina najviše vezana, budući da je u njemu provodila dosta vremena, ispričao je nedavno izvor blizak paru.

Emina Jahović

Printskrin

Emina Jahović, Foto: Printskrin

 

Komentari (1)

mimi

05.12.2018 11:02

Znala sam da je sve samo marketing...