Elma Sinanović
Printscreen
Elma Sinanović

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Elmin suprug sahranjen je danas nešto pre 17 časova na Velikom groblju u Novom Pazaru, u krugu najbliže rodbine i prijatelja, međutim pevačica, kao ni njihova ćerka Hulija nisu prisustvovale njegovom poslednjem ispraćaju.

Naime, kako nalažu muslimanski običaji, dženazi mogu prisustvovati samo muškarci, te se tako nijedna žena nije pojavila na Smailovom grobu za vreme ukopa.

Elma Sinanović

Printscreen

Foto: Printscreen

Elma je vest o smrti dugogodišnjeg bračnog partnera veoma teško podnela, a njihova ćerka Hulija od oca se oprostila potresnom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Inače, Elmin suprug Smail Sinanović Magi bio je uspešan novopazarski biznismen. On i Elma bili su vlasnici restorana ali i vise različitih trgovinskih lokala u Novom Pazaru. On je jedan od najzaslužnijih za njenu uspešnu karijeru, bio joj je i menadžer. Voleo je i da zapeva, a poznata je njegova pesma sa Elmom ''Ništa mi ne treba''. Poslednjih godina povukao se iz javnosti i vodio miran život. Borio se sa teškom bolešću.

Elma Sinanović

Printscreen

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

SPREMA SVADBU? Ana Sević prvi put javno progovorila o dečku Danijelu i trudnoći!

 

Tijana Ajfon pobesnela i iznela sav prljav veš: "Anabela i Luna Đogani su nakaze!" (VIDEO)

AUTOR: Jovan Ilić DATUM I VREME: 03.10.2019. 19:50 Žestoko! Tijana Luna Anabela, Foto: Alo! Rijaliti zvezda Tijana Ajfon samo za "Alo.rs" iznela je sve ono što joj leži na duši! Ona je prokomentarisala novonastalu situaciju oko razvoda Anabele i Andreja Atijasa, ali se usput se dotakla i njene ćerke Lune Đogani.