Elektra Elit
YouTube/Printscreen
Elektra Elit

YouTube/Printscreen

Elektra Elit, Foto: YouTube/Printscreen

Tako je bilo i protekle noći, kada se uključila u emisiju u kojoj je gostovao političar Dragan Marković Palma. Elektra ga je upitala zašto se više ne organizuje oko LGBT populacije, a usput se i pohvalila da je njenu pesmu komentarisala i Ceca, za koju se zna da su Palma i ona u odličnim odnosima. Očigledno su Elektrina pitanja isprovocirala političara, koji joj je odgovorio u svom stilu.

Dragan Marinković Palma

PrntScrn

Dragan Marinković Palma, Foto: PrntScrn

- Je l’ ovo ovaj ili ova? Odakle vi to znate, imala je operaciju, kastraciju? Da je Bog hteo da dva muškarca rađaju decu, ne bi bili Adam i Eva, nego Adam i Steva. Svake godine umre 35.000 ljudi više nego što se rodi, možda je to razlog što se deca ne rađaju u većem broju. Ne smetaju mi homoseksualci. Došle su mi dve lezbijke na razgovor, jednu sam zaposlio u biblioteci. Delim ljude na uličare i sobne. Uličari su oni koji šetaju i propagiraju ono što SPC i Katolička crkva ne priznaju. Radite u četiri zida šta hoćete. Ne gledam ni Evroviziju zbog one Konjite. Sve Končite mi pobeđuju. Nije mi jasno kako vode ljubav dva muškarca s brkovima i bradom, kako se ljube filmski - ispričao je Palma.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

KAKAV VOZNI PARK Ana Korać pokazala "igračke" u vrednosti od 150.000 evra, pogledajte koje sve automobile starleta ima (FOTO/VIDEO)

MAJA NA APARATIMA Taki u strasnom zagraljaju sa ćerkinom najvećom suparnicom, Ivanom Šopić (FOTOIVANA)

KROZ SUZE I JECAJ Milica Dabović priznala da je pomišljala da se ubije i otkrila da su joj bivši momci napravili pakao od života, pa najavila ovo (FOTO/VIDEO)

SVE JE KAO PRE Maja i Janjuš se ponovo vole najviše, tu su i dokazi (FOTO/VIDEO)

SVETI JOJ SE PREKO DECE Bukti novi rat na estradi, Zlata Petrović se s razlogom obratila ovoj koleginici (FOTO/VIDEO)

NAŠA ČUVENA PEVAČICA POLJUBILA JE TITA Nakon jednog lapsusa pred njim i Jovankom ukopala se i nestala sa scene! (FOTO/VIDEO)

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Svekrva optužila Nadeždu da je alkoholičarka, ona joj poručila samo jedno!