Snežana Berić, Ekstra Nena
Printscreen
Snežana Berić, Ekstra Nena

Printscreen

Snežana Berić, Ekstra Nena, Foto: Printscreen

Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, uprkos brojnim preprekama i promenama, kroz život je uvek išla sa osmehom na licu.

PROČITAJTE JOŠ:

ALO SAZNAJE Ekstra Nena otkazala sve obaveze na fakultetu zbog Beovizije: Ovim saopštenjem se obratila studentima!

 

Tako je bilo i pošto se razvela, iako je u brak ušla posle samo osam dana veze i ne sluteći da će nju i njenog partnera bilo šta poljuljati.

"Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina... Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: 'Vi ste k'o latino serija.' To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti", izjavila je za Ilustrovanu politiku tada ona.

Snežana Berić, Ekstra Nena

Printscreen

Snežana Berić, Ekstra Nena, Foto: Printscreen

Međutim, brak im se okončao posle manje od godinu dana, a razloge koji su do toga doveli nije iznela u javnost.

"Bila sam u braku, nažalost, jako kratko jer smatram da, kada se ne podudaraju iste dimenzije, treba se razdvojiti", naglasila je u "Iz profila" Ekstra Nena.

NAJČITANIJE VESTI SA ESTRADE:

 

Uspeh na polju muzike dogodio se kada se sa svojim bendom pojavila na jednom festivalu muzike u Beogradu. Tada su ih primetili iako je njen bend već ranije pokušavao i bezuspešno kucao na vrata izdavačkih kuća širom tadašnje zemlje. Dobijaju ponudu da snime cd, a iz revolta se odlučuju da snime kompilaciju narodnjaka iako su pevali zabavnjake. Preko noći se dogodio uspeh i Ekstra Nena postaje jedna od najtraženijih pevačica.

Snežana Berić, Ekstra Nena

Printscreen Youtube

Snežana Berić, Ekstra Nena, Foto: Printscreen Youtube

Ipak, devedesete su loše uticale na njenu karijeru, ostavila ju je po strani i kasnije se posvetila obrazovanju.

Snežana Petrović se pre 20 godina povukla sa malih ekrana, a sada ima novo zanimanje!

AUTOR: Blic /B.Z. DATUM I VREME: 15.11.2019. 10:14 Napravila pauzu od gotovo dve godine. Snežana Petrović, Foto: Screenshot Youtube Snežanu Petrović, popularno TV lice Jutarnjih programa Studija B i Hepija, od kako je prešla na Pink, nemamo često priliku da vidimo na malim ekranima.

Već više od deset godina radi u ona fakultetu kao profesor. Za sebe kaže da je dobar pedagog jer joj je osnovni cilj da se student ne nerviraju već nauče nešto.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!