Sofija Milošević
Screenshoot Instagram
Sofija Milošević

Privatna arhiva

Sofija Milošević , Foto: Privatna arhiva

Ona je, samo nekoliko dana nakon što je ostavila fudbalera, našla novog partnera sa kojim uživa.

Paparaco „Alo!“ uslikao je manekenku ispred restorana u „Beton hali“ kako s osmehom na licu uživa u društvu novog dečka. Nije mu dala da mrdne bez nje i stalno ga je držala za ruku. Sofija nije marila za poglede prisutnih, a očigledno je bilo da uživa u ljubavi s novim dečkom.

Sofija Milošević sa novim dečkom

Privatna arhiva

Sofija Milošević sa novim dečkom, Foto: Privatna arhiva

- Ona ne želi da se sazna da već ima novog partnera. S obzirom na to da je tek nedavno procurila informacija da je ostavila Adema, želela je da ostavi utisak fine i smerne devojke. Znate već kakav je narod i šta će sve da se priča ako se sazna da je već našla novog dečka - kaže anonimni izvor za „Alo!“ i dodaje:

Sofija Milošević

Screenshoot Instagram

Sofija Milošević, Foto: Screenshoot Instagram

- Reč je o mladiću koji je donekle javna ličnost, međutim ona to krije kao zmija noge. Iako često izlaze zajedno, on je vodi na ručkove i večere, ali tada se pretvaraju da su samo prijatelji kako niko ništa ne bi posumnjao - otkriva izvor za „Alo!“.

Od Breninog sina do ministra

Sofija Milošević oduvek je volela jake i moćne muškarce. Manekenka, koja je i te kako bila poznata po svojim ljubavnim vezama, zavela je Filipa Živojinovića, nakon njega Viktora Troickog, a pisalo se da je bila u vezi sa Vanjom Udovičićem, sadašnjim ministrom omladine i sporta.

Manekenka Sofija Milošević bila je u vezi s fudbalerom Ademom Ljajićem skoro tri godine. Nakon što su se upoznali, njih dvoje su započeli zajednički život u Italiji. Iako se spekulisalo da će njihovu ljubav krunisati brakom, čini se da Sofija nije bila spremna da se uda za fudbalera.

Pročitajte još:

Komentari (10)

boba

15.08.2018 11:19

Tipicna djevojka koja sve postize izgledom. Ni brige, ni pameti.

Novi Sad

15.08.2018 12:11

@boba - Prost i neobrazovan narod uglavnom bira starlete,nepismene osobe,jer polazi od sebe.Ova devojka će tako birati muškarce dok ne završi na smetištu odakle je i potekla.Pametne,obrazovane devojke ne liče na majmunska dupeta,jer im mozak služi za obrazovanje,jer uglavnom obrazovani momci nikada nemaju posla ni u komnunikaciji sa ovakvim starletama,Srbija je dno dna,a koji sportista ima završenu i srednju školu.

Pera Bandera

15.08.2018 13:13

@boba - Postiže izgledom??? Pogledaj njene fotografije pre estetskih korekcija!!!

šone

15.08.2018 11:27

Sad je sa Fikusom

Zexy

15.08.2018 11:30

Bas pohvalna kilometraza za te godine...

Daca

15.08.2018 11:41

Ostavio je on nju, nasao Novopazarku.. koja nije plasticarka kao ova ..

Maja J

15.08.2018 12:34

Nazovi manekenka koja zivotari menjajuci krevete tj.muskarce

Brana

15.08.2018 13:10

Čime je zavredila da se toliko piše o njoj osim brojem promenjenih kreveta....jel vi to tako podrzavate mlade i učene i kvalitetne da ostanu u Srbiji...tako sto o njima nema mesta u vestima i novinama...to vam je NEKO zabranio slobodno novinarstvo...ili ste ipak samo novinarčići....

Nislijka

15.08.2018 23:32

Jaooo,citam komentare i ne verujem koliko ste bre isfrustrirani,cim je devojka lepa ,sredjena i negovana odmah je najgora,sta vas briga koliko je kreveta promenila,menjali bi i vi al ste verovatno gabori koje niko nece ,a nijedno musko (iole normalno) ne bi odbilo ovakvu devojku!Zato pssst ljubomorne duse..

Kk

16.08.2018 00:45

Sad je isto sa Bosancem komentarise mu slike po instagramu sa Love ha ha ha ha