TLZP
Promo
TLZP

Promo

TLZP, Foto: Promo

Ana Kokić i Edita Aradinović donele su dah Brodveja na našu scenu pevajući Stingovu pesmu „Roxanne“ iz mjuzikla „Moulin Rouge“.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Marija je nasmejala sve u studiju komentarom koliko Ana i Edita liče pod maskom Stinga, a onda su prešli na komentare žirija:

- Ana, ratni druže, šta ti je ovo trebalo opet! Ana je stari štreber, nju već znam. A gledala sam i Editu u prošloj sezoni, i oduševila me je glumom. Edita, sad svi kad provale kako glumiš zvaće te uskoro za neku seriju, ili nešto. Ana je opet sa pevanjem objasnila šta sve može i ume, kao i Edita. Ali Edita me je sad kupila svojim nastupom, kako je sve vreme bila pod tim gordim nabojem. Sa Anom sam ovo već sve prošla, tako da ću ja sad svoj glas dati Editi - rekla je Tamara Dragičević, dok je Dušan objasnio koliko su njih dve imale težak zadatak:

TLZP

Promo

TLZP, Foto: Promo

 

- Sting je jako specifičan, i jako težak zadatak za pevanje, pogotovo ovaj drugi deo koji je dramatizacija Stingovog teksta. Ali meni je nekako taj muzički deo u prvom delu ove numere, a onda predivan šou kroz dramatizaciju teksta. Tako da ja bih sve osvrnuo na ovaj prvi deo. Sting je imao razne faze u karijeri i tu je već dugi niz godina. Ali na ovom početku njih dve su pevale malo različito. Edita je više zvučala nešto kao rege, dok je Ana donela kasniju Stingovu fazu kada je postao pop pevač. Meni se možda za nijansu više dopalo kako je to ukupno zvučalo kod Edite, u smislu da je njoj to više leglo - rekao je Dušan.

- Vredeli su časovi koje mi je davala Ana u kolima na putu do jednog grada - ubacila se Edita, i nastavila:

- Imala sam neke neodložne obaveze i Ana mi je rekla, ajde ja ću da te vozim, pa ćemo da vežbamo u kolima.

TLZP

Promo

TLZP, Foto: Promo

Dušan je na ovo imao samo reči hvale:

- Vidi se da ste strašni drugari, i da ste baš u super saradnji. Iako je duel stvarno se oseća super energija između vas dve. Hvala vam na tome!

Uroš je najpre pohvalio plesačice.

- Plesačice su bile kao i uvek sređene tip top, nema razloga da u svakoj emisiji to ističemo, jer ćemo postati dosadni. Plesačice su odradile savršen posao! Ja inače pripadam generacije „rok-opere“, tako da su meni mjuzikli bili nešto passe. Tako da taj povratak mjuzikla 80-ih godina pod reganizmom i tom poplavom konzervativizma u Americi smo mi dočekali onako kao „fuj“. Krenulo je sa „Eni“ i onda se nastavilo, i ja moram da priznam uvek pogledam po 10 minuta Mulen ruža, i nadam se da ću jednog dana uspeti ceo film da skupim. Ali znam da je tu Nikol Kidman, znam da je Ana Juan Mekgregor, a znam i tebe batice (Edita) i da ti kažem, pocepala danas! I to na 2 načina, isto kao i Ivana Peters, mislim da ti je ovo najbolji nastup do sada - bio je oduševljen Dušan, a onda dodao:

TLZP

Promo

TLZP, Foto: Promo

 

- Ana bila si odlična, o tome neću ni da pričam, ali ovde se sada radi o onim nijansama koje čine neku situaciju prilježnijom za naklonost, a to je, Edita da si ti Stinga zaista otpevala kao Sting, u jednom muškom grubom tonalitetu, pazeći na njegovu dikciju, i u tom smislu je tvoja imitacija Stinga je bila za nijansu ubedljivija. Ovo je sada druga situacija, gde vi niste bile isti lik, ali opet moram da kažem, Juan Mekgregor je u toj sceni plačljivko, i to je već jedan minus koji Ana dobija, a ovaj Editin badža pokazuje sve super karakteristike. I ti, Edita, pošto stalno igraš te super ribe, ribetine si sada konačno dobila pravu mogućnost, da ne karikiraš nekog i da zaista imitiraš i da budeš frajer, pošto svi znamo kakva si ribetina. Ali ti si i frajer do ja*a! Prednost dajem Editi. Svaka čast!

TLZP

Promo

TLZP, Foto: Promo

 

Duda: Vas dve ne samo da ličite, nego imate i isti pristup radu, obe ste štreberke i što reče Tamara kidalice. Kad ste izašle ja prvo nisam znala ko je ko, a onda sam po jednom detalju prepoznala - Edita je toliko mršava da joj spadaju ove pantalone. Predivne ste bile. Ja ću da dam Ani 1 poen, da ne damo svi Editi.

Pogledajte BONUS video:

Ana Kokić otkrila šta se dešava iza kamere takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato"!