Edita Aradinović
Promo
Edita Aradinović

Promo

Foto: Promo

Pop pevačica Edita Aradinović dospela je u centar skandala zbog navodne umešanosti u bombaški napad na studio bivših saradnika Filipa Miletića i Miloša Roganovića.

S druge strane, ona se raduje onim lepšim stvarima, a to je svakako novi singl pod nazivom „Soba“ kojim je za manje od jednog dana uspela da skine sve sa „jutjub“ trona i bude prva u trendingu.

Edita Aradinović

Promo

Foto: Promo

No, kako je tema napada na studio i dalje aktuelna, mlada pevačica za „Alo!“ je priznala da joj je muka od povezanosti s tim slučajem.

- Bilo mi je teško kada su me povezali sa takvim zločinom koji nema veze sa mnom. Gadno je, gnusno, užasno i ne bih o tome pričala ništa više. Prepustiću ljudima iz policije da se bave time i da otkriju ko stoji iza napada na studio - iskrena je pevačica koja ističe da se otkako zna za sebe nosi s nepravdom.

- Da sam odrastala u izobilju i da sam prvi put doživela nepravdu, pa i da budem iznenađena. Celi život se suočavam sa nepravdom i nosim s njom, a udar na sebe doživljavam lično i emotivno, pa kada se to desi, postajem zver - navodi Aradinovićeva koja otkriva da je od prvog honorara renovirala porodični dom.

Edita Aradinović

Promo

Foto: Promo

- Istina je da sam od prvih zarađenih parica renovirala porodičnu kuću. To je bilo pre „Ministarki“, dok sam pevala u klubovima. Mama i ja smo u jednom momentu ostale da živimo same, pa sam od tog novca odvojila za kuću, da ona ima svoj deo, a ja svoj. Od prve veće zarade platila sam fiksnu protezu i auto-školu - kaže pevačica kojoj je majka najveća podrška.

- Kao i svakoj mami, i mojoj je teško. Putujem, stalno sam na točkovima, ne viđamo se dovoljno. Ona stalno brine, ali to je put koji sam birala i od samog početka mi je mama neizmerna podrška - priča Edita, čiji ljubavni život dosta trpi zbog karijere.Nisam posebna, samo posvećena!

Iako važi za jednu od najvećih mladih zvezda, Edita priznaje da se ne oseća ništa posebnije od ostalih koleginica.

- Niko ne može da mi kaže da sam uspela jer sam posebna i najbolja već se radi o posvećenosti. Ne razlikujem se od drugih izvođača ni po čemu i svako od nas ima pozadinu zbog koje je zagrizao za svoju karijeru. Neko ima težu priču, neko malo lakšu, ali generalno svi koji su napravili ogroman uspeh iza sebe imaju težak životni put - priča Aradinović.

Nisam posebna, samo posvećena!

Iako važi za jednu od najvećih mladih zvezda, Edita priznaje da se ne oseća ništa posebnije od ostalih koleginica. - Niko ne može da mi kaže da sam uspela jer sam posebna i najbolja već se radi o posvećenosti. Ne razlikujem se od drugih izvođača ni po čemu i svako od nas ima pozadinu zbog koje je zagrizao za svoju karijeru. Neko ima težu priču, neko malo lakšu, ali generalno svi koji su napravili ogroman uspeh iza sebe imaju težak životni put - priča Aradinović.

- Slagala bih kada bih rekla da mi ljubav nije potrebna jer jeste. Teško je kada partner kroz tebe vidi samo tvoj posao i verujem muškarci da beže od takve vrste odgovornosti. Kada bi se pojavio neko ko će u meni videti običnu devojku kojoj je samo potrebna pažnja, da je neko vodi kroz život i usmerava, možda bi bilo drugačije.

Smatram da nisam najjača na svetu, pa da ne postoji muškarac koji je jači od mene. Umorna sam od toga da ja budem jača. Završila sam s tim - zaključuje Aradinovićeva za „Alo!“.