Dženan SPREMIO iznenađenje za publiku, ODUŠEVIĆETE se onim šta je uradio

Potrudio se da sve izgleda besprekorno.

 

Dženan Lončarević
Dženan Lončarević, Foto: Promo

Popularni pop pevač Dzenan Lončarević danas je objavio numeru "Ako pitaš". Ova pesma predstavlja deo triologije započete sa sevdalinkom "Piješ sine", koja je doživela veliki uspeh. 

Publika će biti u prilici da kroz magičan spot, pod rediteljskom palicom majstora svog zanata - Harisa Dubice, vidi epilog tužne ljubavi. Emotivnu baladu dodatno je ukrasio Dzenanov vokal, dok je Dubica i ovaj put maestralno dočarao svu težinu nesrećne ljubavne priče. Spot je baš kao i za "Piješ sine" u crno - belom maniru i nalik je nekom filmskom remek delu.

 

-Jako sam uzbuđen zbog izlaska druge pesme iz triologije započete sa "Piješ sine". Mnogi su mi govorili da je rizično objavljivati pesme ovog tipa, u vreme kada se sluša nešto dijametralno suprotno. Međutim ja sam čvrsto verovao da će ova tužna sevdalinka naći put do srca publike, i tako je zaista i bilo. Ne sumnjam da će "Ako pitaš" doživeti sličnu sudbinu, jer pored sjajnog teksta , genijalni Haris Dubica je mogu slobodno reći napravio jedan film u malom, koji će izazvati i poneku suzu siguran sam.

Tekst, glas, ali i ekranizacija numere "Ako pitaš" zasigurno garantuju da je Dzenan sa svojim saradnicima napravio nešto posebno, što će ostati dugo među njegovom publikom.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi