Dženan Lončarević
Screenshoot RTS
Dženan Lončarević

Screenshoot RTS

Dženan Lončarević, Foto: Screenshoot RTS

Dženan Lončarević je poslednji preksinoć pevao na Ušću, a njegov nastup je počeo u ranu zoru, oko 3 ujutru. On se tog nastupa pribojavao, jer je strahovao hoće li neko ostati da ga sluša.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Nikad nisam počinjao svoj nastup u 3 ujutru, na otvorenom. Pitao sam se da li će svi ti ljudi ostati posle koncerta Dragane Mirković da čuju i šta je to što smo im mi pripremili, ali onda sam rekao sebi: „OK, ostaće makar stotinak, sigurno“ - rekao je kroz smeh Dženan za „Alo!“.

Nadežda Biljić više ne izgleda ovako! Posle brutalnog nasilja drastično promenila izgled! (FOTO)

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 24.08.2019. 22:41 Okrenula se sebi... Foto: Screenshot Youtube Nadežda Biljić je preživela pakao u poslednje vreme, a sada je odlučila da stavi tačku na sve i okrene drugi list. Naime, nakon što je dobila brutalne batine od bivšeg dečka Tome Panića, Nadežda se sklonila kod roditelja u Valjevo i odlučila da se posveti sebi.

 

- Iako pevam potpuno isto i pred 12 i pred 100.000 ljudi, ima razlike. Nije isto kada čuješ masu kako uglas peva tvoje hitove ili kada ispred sebe vidiš desetak ljudi… Opet, tih desetak je tu zbog toga što te voli, pa se trudiš da im uzvratiš na najbolji način - kaže Lončarević, koji je beogradsku publiku zabavljao do 4 ujutru.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Dženan Lončarević OFFICIAL (@dzenanloncarevic) Kol 24, 2019 u 12:03 PDT

 

BONUS VIDEO:

Lepa Brena otkriva sve o strašnim zdravstvenim problemima!

 

Komentari (1)

Nesa

26.08.2019 05:54

Sad je zadovoljan.