Džejla Ramović
printscreen
Džejla Ramović

printscreen

Džejla Ramović, Foto: printscreen

Dok mnogi preispituju odnos ove dve muzičke zvezde, Džejla nije želela puno da detaljiše, već je poručila da je sve “ok”.

- Istina je da je između nas sve ok - kaže ona i dodaje da su se na odmoru odlično provele:

PROČITAJTE JOŠ:

- Uživale smo u svemu, Marbelja je takva da vam tamo ni u jednom trenutku ne može biti loše.

Marija je u vreme kada je pratila Džejlu na Instagramu objavila snimak kako mladu pevačicu poliva vodom dok ona spava na ležaljci na plaži, a Džejla kaže da je mentorkini postupci ne ljute.

Džejla Ramović

printscreen

Džejla Ramović, Foto: printscreen

- Drago mi je što je taj snimak bio razlog nečijeg osmeha. Ranije nije bilo tako ekstremnih događaja (smeh), ali naravno da me to nije naljutilo, i meni je bilo jako smešno - priča ona i ističe da je od Šerifovićeve mnogo toga naučila:

- Sve vreme koje sam provela uz nju, usput sam učila na njenim primerima, bilo to kroz pripreme za takmičenje, bilo u običnim razgovorima, ili na koncertima na kojima sam prisustvovala. Uvek ima po koji savet za mene.

Džejla Ramović

printscreen

Džejla Ramović, Foto: printscreen

Džejla kaže da se trudi da ne izostaje iz škole zbog čestih nastupa:

- Imam mnogo obaveza, često nastupam i imam manje slobodnog vremena. Od početka ove školske godine nisam imala previše izostanaka. Nastupi su uglavnom vikendom. Nekada i ja imam dane kada bih volela da me niko ne prepoznaje, ali sam se navikla.

BONUS VIDEO:

Evo ko je novi dečko Milice Todorović