POTRESNA ISPOVEST! Džej otkrio jezive detalje! Hteo da se ubije, malo je falilo da SKOČI KROZ PROZOR!

"Zbog toga sam hteo da se ubijem, da se ne mučim", rekao je Džej.

Džej Ramadanovski
Džej Ramadanovski, Foto: Dejan Briza/Alo!

Džej Ramadanovski  je ispričao sve detalje kako se osećao kada mu je život zbog bolesti visio o koncu!

 

"Na aerodromu sam zakačio neku bakteriju, sačuvaj Bože. Nisu blesavi ovi što nose maske! Tada sam imao problem sa plućima. Doktori su našli senku na plućima, a ja sam bio ubeđen da imam rak i da neće da mi kažu. Dok nisu stigli rezultati analiza, živ nisam bio. Znaš, ćale mi je umro od pluća, daleko bilo. Zbog toga sam hteo da se ubijem, da se ne mučim. Ma hteo sam kroz pozor da skočim, ali sam se uplašio. Ne skoka, nego toga da onaj gore neće hteti da me primi jer samoubice ne prima. Ljudi u bolnici su me prepoznavali. Sećam se jedne žene koja je plakala kad me je videla. Rekla mi je: Joj, malo radosti u ovim mojim mukama! Sad mi je lakše kada sam videla Džeja. Dobro je da sam odustao od skoka jer su me doktori izlečili. To je bio moj najveći strah u životu", priča Džej i dodaje:

TATINA MEZIMICA Ovo je Džejeva druga ćerka koju javnost ne poznaje! Evo čime se bavi (FOTO)

Džej Ramadanovski
Džej Ramadanovski, Foto: Screenshot Youtube

"Ovo posle, sa srcem, nije bilo ništa! Doktori Babić i Đukanović su mi rekli da mogu da se operišem ovde, ali ako imam uslova da to bude u Austriji, bolje da idem tamo. Tako je i bilo. Sve pripreme su vodili dr Laufer, dr Gremal i dr Mateus, ali, ništa bez našeg doktora Dejana Markovića, koji je tamo bio na specijalizaciji. Zezali smo se da je srećan što mu je Džej zapao! Eto, zahvaljujući timu fantastičnih lekara, ja sam dobro. Idem redovno na kontrole u Beč, dobro se osećam i lekari su zadovoljni. Hvala Bogu, ne dam se još", kaže Džej za magazin VIP i otkriva u nastavku ispovesti kako je njegov sestrić zbog para ubio njegovu sestru!

POSLE 6 GODINA OTKRIO SVE Šok intervju Džeja Ramadanovskog o zetu Adilu koji mu je PREBIO ĆERKU: Narod voli sočno i uživa u greškama ali jedan je koji sudi!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi