PROCURILI SVI DETALJI Džajić ZAPLAKAO na 73. rođendan! Ćerke Sanja i Dragana saopštile su ocu da su TRUDNE! Porađaju se isti dan, evo i kad

Sreća u porodici Džajić.

Dragan Džajić, Dragana Džajić
Dragan Džajić, Dragana Džajić, Foto: Vladimir Marković/Alo

Dragan Džajić, proslavljeni fudbaler Crvene zvezde, danas slavi 73. rođendan, a na poklon je od ćerki Sanje i Dragane dobio najbolji mogući poklon!

 

Legendarni Džaja je pre nekoliko dana udao svoju mlađu ćerku Draganu za Miloša Ivanovića, a danas je kao najlepši poklon za njegov 73. rodjendan stigla šokantna vest!

Naime, obe Džajine ćerke Sanja i Dragana su trudne, a interesantno je da su lekari sestrama saopštili da će se poroditi istog dana u januaru! 

"Za sve je bila neverovatna vest da su obe zatrudnele zapravo istog dana! Džaja je bukvalno zaplakao od sreće kada su mu ćerke saopštile da će postati ponovo deda", navodi sagovornik našeg portala koji je insistirao na anonimnosti. NIJE BILA ZADOVOLJNA IZGLEDOM Džajina ćerka pred svadbu uradila NEOBIČNU OPERACIJU! Blistala je u venčanici, a ovu PROMENU niko nije primetio!

Porodica Džajić-Ivanović
Porodica Džajić-Ivanović , Foto: printscreen

Džaja već ima unuka Luku, koji neodoljivo podseća na svoga dedu! Naime, Sanja sa svojim partnerom Vladom dobila je naslednika, a sada će se ponovo ostvariti u ulozi roditelja! PUK'O PROSEČAN STAN! Zavrteće vam se u glavi kada čujete koliko je Džajić iskeširao za ćerkino venčanje!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi