Dragan Džajić, Dragana Džajić
Vladimir Marković/Alo

 

Dragan Džajić, Dragana Džajić

Vladimir Marković/Alo

Dragan Džajić, Dragana Džajić, Foto: Vladimir Marković/Alo

Dragan Džajić kaže da je presrećan zbog rođenja unuka, kog je na svet danas donela njegova naslednica Dragana Džajić, te da je porođaj protekao u najboljem redu.

- Nisam čuo Draganu još, pošto se porodila pre desetak minuta. Čuo sam se sa Milošem. Sve je proteklo kako treba. Tata je mnogo uzbuđen - rekao je proslavljeni fudbaler Dragan Džajić, kada smo ga pozvali da čestitamo rođenje unuka.

Dragana Džajić

Pink

Dragana Džajić, Foto: Pink

Kako nam je otkrio, ponosni roditelji Dragana i Miloš Ivanović, rođeni brat Ane Ivanović, još nisu odabrali ime za sina.

- Ne znam kako će se zvati. To će oni da odluče, meni je svejedno. Važno je da je na svet došao živ i zdrav - rekao je Džajić.

Porodica planira da velikim slavljem obeleži dolazak naslednika na svet.

Dragana Džajić i Miloš Ivanović

Nenad Vujanović/Alo!

Dragana Džajić i Miloš Ivanović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- U svakom slučaju ćemo proslaviti. Kako će da bude tek ćemo da vidimo. Kod nas u porodici je velika radost. Najvažnije da je da je sve proteklo kako treba, a za slavlje je manje bitno. A i to će biti kako treba - kaže Dragan.

Fudbalska legenda je u samo četiri dana dobio dva unuka, budući da se prošle nedelje porodila i njegova druga ćerka Sanja, koja je rodila drugog sina, po imenu Ognjen.

- Presrećna je cela porodica - ne krije radost Džajić.