Jelena Karleuša i Duško Tošić
Marko Metlaš/Alo!
Jelena Karleuša

Nenad Vujanović

Jelena Karleuša, Foto: Nenad Vujanović

PROČITAJTE JOŠ:

 

S druge strane, na naše iznenađenje, mnogi meštani želeli su da kažu šta misle o svemu i uglavnom su stali na pevačicinu stranu.  Biljana, koja nam se predstavila kao predsednica Mesne zajednice Orlovat, ubeđena je da je sve montirano i da je JK žrtva modernih tehnologija.

Biljana

Vladimir Marković

Biljana , Foto: Vladimir Marković

- Ma kakva prevara, kakvi bakrači?! Jelena je divna žena, majka, supruga... Moji unuci se druže sa Nikom i Atinom kada ih dovedu ovamo - rekla nam je gotovo u dahu Biljana i nastavila:

- Danas je tehnologija toliko napredovala, da svako može da montira šta god želi, kako fotografiju, tako i snimak. Više ne možete verovati ni svojim ušima, ni svojim očima, ako uzmemo u obzir da se sve može namestiti i montirati - tvrdi Biljana i dodaje da je ženska solidarnost veoma važna i da bezrezervno veruje u Jeleninu nevinost.

Jelena Karleuša

Printscreen

Jelena Karleuša, Foto: Printscreen

- Ma to je sve foto-montaža. Kakav razvod, kakvi bakrači?! Oni se vole, dugo su zajedno - pričaju gotovo uglas Pera i Zoran Dabić, dok Čičko Vasić ubacuje crv sumnje.

U Orlovatu smo sreli i jednog mlađeg muškarca, Duška, koji je posle detaljne analize imao malo drugačiji stav od svojih sugrađana.

Duško Čobanov

Vladimir Marković

Duško Čobanov, Foto: Vladimir Marković

 

Komentari (1)

Predrag

16.01.2019 14:18

Jeste, jeste. Postoje hakeri što uzmu tvoju sliku sa profila i stave sebi na glavu. Onda idu po kafana i piju, seksaju se okolo sa svima i pljačkaju banke.