NEBO JE NEKAD BAŠ NEPRAVEDNO! Dušica Jakovljević se oprostila od Dijane, a OVU njenu poruku će ZAUVEK ČUVATI! (FOTO)

Draga, pametna, dobra, lepa, predivna...

Dušica Jakovljević plače suze
Dušica Jakovljević plače suze, Foto: Printscreen

Misica Dijana Milojković izgubila je bitku protiv kancera. Mnogi njeni prijatelji, poznanici, ali i oni koji je nisu lično znali opraštaju se od nje putem društvenih mreža.

DA LI STE IKADA UPOZNALI OSOBU KOJA IMA DVA ŽIVOTA? Da se naježiš! Ovako je naša hrabra Dijana pre 3 godine opisala početak svoje TEŠKE BORBE!

 

Iako se nikada lično nisu upoznale, Dijana je u teškim trenucima bila podrška voditeljki Dušici Jakovljević, koja nikada neće zaboraviti njene reči:

"ZAŠTO SE ŠMINKAŠ, KAD ĆEŠ UMRETI" Dijana je uvek bila nasmejana, niko nije znao da joj se stanje drastično pogoršalo! Svima je pružala podršku, a ovaj sraman komentar je razbesneo Srbiju! 

Dijana Milojković
Dijana Milojković , Foto: Screenshot Instagram

- Draga, pametna, dobra, lepa, predivna devojko... Hvala ti onomad na rečima podrške, koje si poslala baš kada mi je podrška bila potrebna. Pisala si meni, ženi sa tv-a, čije si reči razumela i podržala u ni malo lakoj borbi sa dušebrižnicima... Zauvek ću čuvati tu prepisku i žaliti što te nikad nisam upoznala... Nekad je nebo baš nepravedno... Počivaj u miru - napisala je Dušica na svom Instagramu.

Dušica Jakovljević
Dušica Jakovljević, Foto: Screenshot Instagram story

Pogledajte BONUS video:

Nikolija i Relja o navodima da se razvode

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi