Đus i Gru
printscreen
Đus i Gru

printscreen

Đus i Gru, Foto: printscreen

Javnost je šokirana i potresena vešću da je reper Dalibor Andonov Gru tragično nastradao juče vozeći kajt na Dunavu. Njegova porodica je neutešna, a u njihov stan na Vidikovcu pristižu prijatelji i reperove kolege kako bi im izjavili saučešće i pružili podršku u najtežim trenucima.

PROČITAJTE JOŠ:

Od Gruovih kolega među prvima je u njegov porodični dom stigao reper Ivan Ivanović Đus koji se pojavio u crnini i sa tamnim naočarima, kako bi prikrio suze. Đus je bio toliko utučen zbog gubitka kolege i pirjatelja da nije mogao čak ni da govori za medije, a odmah je otišao do Gruovog oca koji je bio u garaži, a nakon toga su otišli u stan.

Inače, Đus je ranije istakao koliko voli i poštuje Grua, a čak je i tada i jednom intervjuu otkrio da je kod pokojnog repera ljubav prema ekstremnim sportovima bila toliko velika da je zapostavio i muzičku karijeru.

Gru

Screenshoot Youtube

Gru, Foto: Screenshoot Youtube

- Ako neko poznaje Grua, ja ga poznajem, i to od 13. godine. Ja sam s njim pričao i pitao ga što toliko beži od narodnjaka. Imao sam studio blizu njega i znam na šta se žalio. Znam da je spomenuo kafanu iz koje se stalno čula muzika. Mnogo puta sam ga zvao da snimimo repčinu, ali on je rekao da ide na bording, ali ja volim Grua i vezan sam emotivno za njega - rekao je Đus jednom prilikom.

 BONUS VIDEO:

Alo na licu mesta, muk ispred stana pokojnog Grua!