Đus
PrntScrn

Reper je sada ogolio je dušu i otkrio sve o sebi, svojoj karijeri, odrastanju, ali i rijalitiju u kom je nekoliko puta učestvovao. Muzikom je krenuo da se bavi sa 13 godina, a scenu sa maturske večeri će pamtiti ceo život.

- Uvek sam bio u fazonu zezanje, duštvo, muzika. Ja sam uvek tripovao neku rimu, nešto. Posle 5. razreda sam  pratio fazon, krenulo je rivalstvo i divljaštvo. Za malu maturu je direktor zabranio da se dolazi privatnim automobilom, kao da bismo svi bili jednaki. Ja dolazim u crvenom poršeu ispred škole i kao izlazim, imao sam kikice tada i kao palim cigaru, tu je bilo hiljadu ljudi. Svi prestaju da pričaju, gledaju i kreće aplauz. Sad ja pitam: 'Ko će poršeom?', tu se videlo ko je ko -  pričao je.

Đus je otkrio da je završio frizersku školu, a ovom prilikom se dotakao ulaska u svet muzike, ali i današnje omladine:

- Mi smo najgora generacija, doduše ova sada generacija je mnogo osakaćenija od nas. Oni ne znaju ko su, mi znamo. Današnja generacije je totalno s*ebana. Onda se repovalo o pravim temama, o svemu - rekao je, a o mladim reperima je rekao da je mnogo onih koji tvrde da to jesu, a "ne daju ništa".

- Ko su danas reperi? Ma nemam pojma - rekao je između ostalog.

Đus je u nekoliko navrata zbog svojih frizura bio u centru komentarisanja, te je sada otkrio da ne želi da se farba, ali i da mu mnogi govore da je "propao".

- Ja se ne farbam, ja vidim svi što imate boju kosu, svi ste ofarbani. Koga vi farbate? Ja sam ponosan na svoju nijansu. Sad je svetski popularna ta pepeljasta - rekao je reper.