Kristina Radenković
Printscreen
Kristina Radenković

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

"KRV MI JE ŠIKLJALA, GRICKALA SAM NOKTE OD NERVOZE" Voditeljka "Slagalice" šokirala izjavom o svom ljubavnom životu! Priznala da bi mužu oprostila PREVARU, a evo i zbog čega!

NAKON ŠTO JE PONIZILA ŽENE Mirkina izjava je ZAPREPASTILA REGION, a sada se oglasila i 16 minuta se PRAVDALA! A tek da čujete šta je rekla

SVEKRVA JE REKLA SVOJE! Mirku Vasiljević cela Srbija OSUDILA ZBOG SRAMNE IZJAVE O ŽENAMA, a tek da čujete komentar Vujadinove majke...

Naime, ona je javno izjavila kako misli da bi mužu, da je prevari, rekla "Ti si čovek mog života, nek si se proveo!", te da "čovek ako ne može da zadovolji svoje potrebe u braku, on traži nekog drugog da ih zadovolji", što je valjda, kao prirodno", što je izazvalo momentalni haos na društvenim mrežama.

Njene reči odmah su počele da kruže Tviterom, gde su naišle na veliku osudu.

"Ovo je toliko tužno. Zašto žene konstantno sebe marginalizuju i nastavljaju da brane patrijarhatske, tradicionalisticke ideale? Kakav primer daju devojčicama koje ih gledaju i koje tek trebaju da iskuse život? Da stave svog muškarca ispred sebe, svog ponosa i mentalnog zdravlja? Apsolutno nema ničeg prirodnog u tome da pustiš da te neko pregazi samo zato što je muško i zato što ti je muž ili dečko. Koliko god feminizam bila tabu tema, jednakost polova se nikad neće ostvariti ako ovakvi komentari nastave i ne iskoreni se taj ideal "muž pa sve ostalo"", samo je jadan od komentara.

Voditeljka Slagalice, osude

Printscreen Twitter

Foto: Printscreen Twitter
Voditeljka Slagalice, osude

Printscreen Twitter

Foto: Printscreen Twitter

"Dime mi se uši", "Skočko, skočko, tref, tref... Trefila si", "Ovo je najgluplja izjava ikad", neki su od kratkih komentara šokiranih ljudi.

Voditeljka Slagalice, osude

Printscreen Twitter

Foto: Printscreen Twitter

Međutim, ima i onih koji su potpuno na Kristininoj strani.

"Vidim gomilu osuda, ali žena ima pravo na svoje mišljenje i na svoj život. Zašto meni da smeta činjenica da je ona spremna da oprosti prevaru? To je njen život i njen brak."

Voditeljka Slagalice, osude

Printscreen Twitter

Foto: Printscreen Twitter

Neki su imali i šaljive savete...

"Ova mi je u fazonu ne bih izašla s onim što živi sa kevom, ali bih rado sa onim što živi sa ženom... Naravučenije... Ako imate probleme u braku gledajte Slagalicu... Neće vam ništa pomoći, ali možda sastavite najdužu reč..."

Voditeljka Slagalice, osude

Printscreen Twitter

Foto: Printscreen Twitter

Podsetimo, Kristina je izjavila sledeće:

"I, čovek priča "kad znate da volite". Ne znači da je on u pravu, ali meni se svidelo, to je ono što sam pričala pre godinu dana. Kaže, "Momenat kad vi nekoga volite je mir. Potpuni mir." Ja nikad nisam imala ovaj mir, ovo emotivno blagostanje... Stvarno, osećam od kada sam ga upoznala mir. Ne grickam nokte, a ja sam grickala zanoktice ovako, skroz, krv mi je šikljala, ovako sam držala ruke, od te neke nervoze "jao, nisam ostvarena, niko me ne voli...". Mislim, svi imamo valjda te neke dubioze. Ja sam potpuno mirna i sutra, mislim, i da me prevari ja bih bila, okej, povređena, ali bih rekla: "Ti si čovek mog života, nek si se proveo!"