Jovana i Srđan
Screenshoot Youtube
Jovana Joksimović i Srđan Predojević

Instagram/jovanamac

Jovana Joksimović i Srđan Predojević, Foto: Instagram/jovanamac

Jovana Joksimović i Srđan Predojević godinama su uigrani duo koji veoma uspešno vodi jutarnji program. Zahvaljujući dugogodišnjem poznanstvu i uspešnoj saradnji, dvoje voditelja uspelo je da izgradi prijateljski odnos u kome otvoreno jedno drugome kažu ukoliko im nešto smeta ili ne odgovara.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Tokom razgovora u kome su pričali o prednostima i manama svog posla, Jovana je kroz šalu Srđanu skrenula pažnju da je ona ipak mlađa od njega i da, kako kaže, ne mora uvek da bude tako ozbiljna.

"Jovana i ja smo pozitivni ljudi, za nas je čaša uvek polupuna. U određenim smo godinama kada profesionalne greške nisu dozvoljene. Nemamo taj luksuz kao neke mlađe kolege čije se greške mogu obrisati gumicom" , započeo je Srđan, a Jovana ga je onda prekinula.

Jovana i Srđan

printscreen

Jovana i Srđan, Foto: printscreen

"Ja ne znam zašto on govori kao da smo mi vršnjaci. Meni to stvarno smeta. Ja mogu sve sebi gumicom da izbrišem, ja imam 10 godina manje nego ti" , kroz smeh je rekla šarmantna voditeljka, nakon čega su oboje počeli da se smeju.

Ona uletela usred emisije, Jovana i Srđan VAN SEBE! Gosti se nisu pomerali! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 20.06.2019. 09:57 Iznenađenje! Jovana i Srđan, Foto: printscreen Srđan i Jovana, ali i gledaoci Prve, u jutarnjem programu su danas imali priliku ponovo da vide psa Prvu. Naime, nedavno je Prva Šapa otišla u Novi Sad na šestomesečnu obuku, a kada je jutros došla u posetu Jovani i Srđanu, oni nisu mogli da sakriju oduševljenje!

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!