Darko Lazić
Rajko Ristić/Alo!
Darko Lazić

Rajko Ristić/Alo!

Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Pored brojnih problema sa prelomima kostiju, unutrašnjim krvarenjem, otkazivanjem organa i hematomima po telu, lekari imaju problem i sa apstinencijalnom krizom kroz koju pevač prolazi od momenta kad se probudio iz veštačke kome.

U javnost je pre nekoliko dana dospela informacija da je Lazić od doktora tražio da mu "donesu nešto", pa su po svoj prilici njegovi prijatelji odlučili da mu ispune želju, verovatno nesvesni da bi to moglo dodatno da mu ugrozi život.

Prema saznanjima Kurira, u ponedeljak po podne dežurna medicinska sestra primetila je muškarca starog oko 30 godina koji se vrzmao oko ulaza u intenzivnu negu, pokušavajući da uđe unutra.

Ona mu je odmah prišla i upitala ga kod koga je došao i šta mu treba. Dečko je počeo da zamuckuje, ponavljajući da je Darkov prijatelj i da samo želi da ga vidi. Rekla mu je da to nije moguće, a kako joj je bio sumnjiv, pozvala je obezbeđenje da ga isprati do ulaza.

Jedan od stražara ispričao nam je da je reč o poznatom dileru koji je više puta hapšen zbog preprodaje i posedovanja droge, kao i da bi o tom incidentu trebalo da se obavesti policija.

"Mi smo bili šokirani kada smo čuli da je neko poslao dilera da pacijentu u teškom zdravstvenom stanju donese narkotike, takav slučaj do sada nismo imali u praksi", kaže Kurirov izvor iz bolnice, dodajući da nije upućen da li je slučaj prijavljen organima reda.

"Za to su zaduženi doktori ili neko iz uprave bolnice, ja o tome ne znam ništa. Ali znam da je jedna naša koleginica odmah sutradan rekla Darkovim roditeljima o incidentu koji se dogodio, oni su bili zaprepašćeni kada su čuli za to", tvrdi sagovornik Kurira.

Komentari (8)

anaaleksandra

07.11.2018 22:48

Ma da... Koliko ja znam za svaku krizu postoje lekovi da se lakše prebrodi tako da i ukoliko krizira doktori ćemu dati određene lekove...

Riki

07.11.2018 22:49

Ovaj sto se slika i daje izjave za novine hteo da mu olaksa muke. Vise im ne treba kad nema love. Kakvi su mu prijatelji nije ni cudo sto je ti gde jeste.

iskren

07.11.2018 23:13

Zasto ga toliko blatite...kako vas nije sramota..njegov zivot njegova stvar

nedjo

07.11.2018 23:20

šta očekivati

zagondzija

08.11.2018 06:07

pa sto ga niste pustili neka mu da

x

08.11.2018 07:21

Dilera nije poslao niko nego oni tako rade da ne bi izgubili mušteriju.Ko uđe u kolo sa njima, teško može da izađe iz njega.

Aca

08.11.2018 07:47

Sije mu ga djura zaprepasceni!

Ludilo

08.11.2018 09:46

Da li je uhapsen?! Roditelji narkomana sokiraniiii!? Hhahahhahahahaha Ludiloooo