Ognjen Vranješs
Screenshoot Instagram
Ognjen Vranješs

Screenshoot Instagram

Ognjen Vranješs, Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

 

Jelena Karleuša

Printscreen

Jelena Karleuša, Foto: Printscreen

Podsetimo, Vranješ je nedavno već napravio problem u klubu, pa je bio "na tankom ledu". Prvo je to bilo zbog njegove objave posle meča AEK - Ajaks, kada je javno podržao bacanje molotovljevog koktela na tribinu sa holandskim navijačima, zbog čega je kažnjen, da bi nedavno klub odlučio da ga ne povede na pripreme, zvanično, zato što je bolestan.

Jelena Karleuša

Printscreen

Jelena Karleuša, Foto: Printscreen

Generalni direktor Anderleha, Mihael Veršueren rekao je da nemaju sve informacije i da će posle toga klub doneti naredne odluke po pitanju defanzivca.

- I ja sam pročitao isto što i vi. Još istražujemo koliko je to tačno i kako ćemo da reagujemo, ali za sada ne mogu da kažem ništa jer još nemamo sve informacije - rekao je generalni direktor Anderleha, koji je objasnio i da se Vranješ razboleo i da mu je loša krvna slika, te da zbog toga ne dolazi na treninge.

- Bio je zaista veoma bolestan. Imao je lošu krvnu sliku, i videćemo kako će biti posle. Očekujem uskoro vesti od klupskog doktora i trenera kada će Vranješ ponovo biti u pogonu - rekao je Veršueren.

Karleuša Vranješ

printscreen

Karleuša Vranješ, Foto: printscreen

Podsetimo, Vranješ je nedavno osuđen i uslovno na 8 meseci zatvora, jer je podsticao na nasilje prema navijačima Olimpijakosa, zatim je isto radio i objavljivanjem fotografije dok je bio u Anderlehtu i klub ga je tada kaznio i saopštio mu da mora da promeni komunikaciju i da se smiri.

Videćemo kakav će biti epilog čitave situacije, ali deluje da je Vranješ u Anderlehtu istrošio sve kredite. Prema nekim medijima, klub mu već traži zamenu, a navodno je glavni pik njegov saigrač iz reprezentacije Bosne i Hercegovine - Ervin Zukanović.