Draginja Radanović
printskrin
Slobodan Radanović

E-Stock

Slobodan Radanović, Foto: E-Stock

Zahvaljujući igri koju je smislio u prvoj sezoni „Zadruge“, kada je navodno ostavio ženu zarad ljubavnice, a sve zbog popularnosti, folker je bio i te kako medijski zastupljen.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako „Alo!“ saznaje, on na sve moguće načine pokušava da plasira priču da su on i Kija i dalje zajedno, jer zna da samo tako može da opstane na medijskoj sceni Srbije.

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović

E stock

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović, Foto: E stock

 - Slobodan je svestan da je Kristina daleko popularnija od njega. Pa, on je čak i svoju pesmu „Kocka“ snimio tako da bi aludirao na Kijino prezime. Pokušava da joj se dodvori na sve moguće načine, ali to nju uopšte ne zanima. Sada su se pojavile priče kako su njih dvoje zajedno, ali Kristina to sebi nikad ne bi dozvolila. Ima toliko boljih frajera koji je svakodnevno spopadaju, tako da uopšte ne razmišlja o Slobodanu - kaže izvor „Alo!“.

 Sloba utripovao da je bitan!

Učesnik „Zadruge“, koji je popularnost stekao tako što je prevario ženu na televiziji s nacionalnom frekvencijom, objavio je na svom Instagram nalogu stori, u kojem je napisao:

- Kako broj pregleda na „jutjubu“ raste, tako raste i broj onih koji žele da se druže sa mnom - napisao je Radanović i šokirao ne samo fanove, nego verovatno i svoje prijatelje.

S druge strane, Radanović ne odustaje od bivše žene, pa je čak na svom Instagram nalogu objavio pesmu koju je Kija snimila sa Stojom, kako bi je navodno podržao, a očigledno i dodatno skrenu pažnju na sebe.

Njegova majka Draginja Radanović, koja nikad nije podnosila bivšu snajku Kristinu Kockar, bila je vidno iznervirana kada smo je pozvali i predočili joj spekulacije da se njen sin pomirio s Kijom.

- Zaista me ne zanima. Kažete da su se pomirili? Ma, ne zanimaju me. Bolje pozovite njih, ja to više neću komentarisati - rekla je vidno iznervirana Draginja.

S druge strane, uvek dobro raspoložena majka Kristine Kockar, za „Alo!“ je rekla:

- Ma, zaista me ne zanima bivši zet. Zato je i bivši. On sve radi iz koristi i zarad interesa - rekla je Nadica.

 

 

Komentari (4)

kiki

13.12.2018 11:10

Bravo za tekst, pravo u centar. Potpuno se slaze sa ovim sto je napisano.Njega jos prica sa Kijom odrzava u medijima, pa se zato slepa uz nju i dalje. On nije sposoban nista sam da postigne. Los covek. Nadam se da ce i ova Kija jos malo potruno da ga otkaci i da mu ne daje ni malo na znacaju i da je dalje koristi.

Seka

13.12.2018 11:39

Nije on, vec oni, odvratni prevaranti i vucibatine, samo gledaju kako da bez motike dodju do sto vise para, gramizive pticurine, Kija i Jadanovic!

Nele

13.12.2018 12:10

Hahahaha, bivsi set, hahahaha....Rialda im pomrsila konce a tako CE i Jadanovic, ahaha....Na dodeli tamo nekog Oscara grlili se i voleli se Kuja i Jadanovic, ahahaha.....polusvet, ahahah....

Ciro

14.12.2018 09:33

Draginja preuzela Slobinu kasu. Mogu oni da se pomire ali blagajnicu nece smeniti.