Dragana Mitar
printscreen
Dragana Mitar

Screenshoot Instagram

Dragana Mitar, Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Srboljub Subotić

Printscreen

Srboljub Subotić, Foto: Printscreen

 

Dragana se požalila da ju je po izlasku sačekao šok:

- Juče uopšte nismo proveli dan zajedno, sinoć smo se isvađali, posvađali žestoko, naš Joca se od vike probudio... Tako da ja ću da stavljam tačku na ovaj moj bračni odnos. Definitivno, ja ću da se razvedem!

Dragana Mitar

Printscreen

Dragana Mitar, Foto: Printscreen

Ona je nastavila da se jada na supruga:

- Kad sam ja ušla u "Zadrugu", to je sve bilo turbulentno. Onda je on došao u januaru i sve je bilo super, i ja izlazim sada i zatiče me haos - to su neke stvari koje preko ja sada više neću da prelazim i iskreno da vam kažem, baš me briga šta će da radi u svom životu. Konkretno, vidim da je putovao, da se provodio... Bolje da je na vreme podneo zahtev za razvod braka, onda bih i ja znala na čemu sam, mogla bih u "Zadruzi" da se zezam, a ovako mi neke stvari nisu bile dozvoljene. Tu sam videla da je opet hteo da me urniše, da bih sad, kad sam izašla, videla da on vodi neki svoj život. Njemu odgovara da se mi ne razvodimo, da se to tako vuče, da živimo moderno, ali ja ne mogu ljudima da objasnim njegov način života. Ja bih na to da stavim tačku i da okrenem konačno novi list - odlučna je Dragana.

Kako kaže, ona još uvek nije otišla iz njihovog porodičnog doma.

Dragana Mitar

Printscreen Youtube

Dragana Mitar, Foto: Printscreen Youtube

- Nisam se iselila, tu sam, ali se bukvalno ne viđamo. Definitivno, od naših zajedničkih odnosa više neće biti ništa, isključivo ćemo biti u OK komunikaciji i kontaktu radi deteta, ništa više - najavljuje bivša zadrugarka, koja je saznala i da joj je suprug bio neveran.

Ona je potvrdila da su mediji bili u pravu i da će podneti papire za razvod do kraja nedelje:

- Jeste, istina je sve to što ste pisali. On kaže da novinari lažu, ali znajući njega, znam da je to istina sto posto! Samo mi nije bila jasna njegova igra - nastavio je po starom, a u januaru mi je rekao da ćemo da pričamo kad izađemo, umesto da smo se odmah razveli i da budem slobodna. On je opet želeo da vlada nada mnom i da manipuliše! E, sad ću ja da promenim list!

Dragana Mitar

Printscreen

Dragana Mitar, Foto: Printscreen

Ona se nada sporazumnom razvodu:

- Treba mi još par dana da dođem sebi, da vidim šta ću, kako ću, a onda ću podneti zahtev za razvod braka. To će biti sporazumni razvod, najbolje je da se raziđemo i da svako krene svojim putem - istakla je ona u intervjuu za "Pink.rs".

Podsetimo, detalji iz njenog bračnog života privukli su ogromnu pažnju gledalaca "Zadruge", budući da je Dragana pred kamerama priznala da ju je suprug Siniša fizički i psihički zlostavljao, da joj je bio neveran, ali i da ga je i ona varala, između ostalih i sa Pavlom Jovanovićem, takođe aktuelnim učesnikom "Zadruge".

 

Komentari (2)

Krivi Stojko

20.05.2019 18:38

Za bolje i nisi, ima jos gomila sponzora koji cekaju u redu.

Janko Saraku

20.05.2019 19:11

Mukica mala