Dragana Mirković
Instagram/printscreen
Dragana Mirković

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Mirkovićeva je bila fascinirana Manuelinom dobrotom i iskrenim prijateljstvom, pa je tako odlučila da svojoj naslednici da ime po njoj. Kada je već bila u poodmakloj trudnoći, saopštila je lepe vesti pevačici Tvinsa, koja je bila iznenađena i počastvovana njenom odlukom. - Malo sam iznenađena što imate tu informaciju (smeh) - rekla nam je Manuela kada smo je pozvali za komentar i pojasnila kako je izgledalo njeno druženje s Draganom.

Twins

Promo

Foto: Promo

- Mi se zaista jesmo tih godina dosta družili s Draganom, imali smo i zajedničku turneju po Bosni. Grupa Tvins je bila gost na njenoj turneji i tako se naše prijateljstvo s Draganom intenziviralo. Kada je drugi put bila trudna, posetili smo je u Beču, bila je u osmom mesecu. Baš sam je pitala da li je razmišljala o imenu, a Dragana mi je rekla da je imala dva imena u opticaju, ali da je tog momenta sigurna koje će ime dati bebi. Tako da, eto, ja sam doprinela da se odluči za ime Manuela - ispričala je pevačica grupe Tvins.

Dragana Mirković

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Foto: Instagram/printscreen

Dragana je svoju mezimicu rodila u junu 2002, a dve godine ranije dobila je sina Marka. Oboje su doneli odluku da ne žele da budu javne ličnosti i da se eksponiraju iako im je majka jedna od najpopularnijih pevačica, a i sami su talentovani za muziku. Manuela je izrasla u pravu lepoticu, o čemu svedoči i poziv čuvenog kreatora Filipa Plejna, koji joj je pre dve godine predložio da bude model, što je ona odbila.

Pročitajte i: