Dragana Mirković
Alo.rs
Dragana Mirković

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Pevačica je neutešna, pa se odlučila na prvi korak. Obavestila je policiju Srbije, kao i Australije i prijavila je slučaj vlastima.

Agonija kroz koju pevačica trenutno prolazi, jako je teška i stresna, pa su se tim povodom oglasile brojne kolege, koji ističu podršku Tanji Savić.

Tanja Savić je na svom instagram storiju objavila fotografiju kako bi se zahvalila svojoj koleginici Dragani Mirković na ukazanoj podršci.

Dragana Mirković

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Međutim među njima je Dragana Mirković koja je duboko potresena zbog cele situacije, pa je povodom toga pružila podršku svojoj mlađoj koleginici,  Ona je za domaće medije izjavila:

- Duboko sam potresena kao njena starija koleginica, kao čovek, ali iznad svega kao majka. Nadam se da će svi pravosudni organi reagovati i da će se ova situacija razrešiti u što kraćem roku, sa što manje posledica pre svega na mališane - rekla je Dragana pa dodala:

Tanja Savić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

- Tanji želim da pravda pobedi i da što pre vidi svoju decu, a ja sam kao i uvek tu da joj pomognem za sve što treba - zaključila je pevačica Dragana Mirković.

Pročitajte još: