Dragana Mirković
Printscreen
Dragana Mirković

Dejan Briza

Dragana Mirković, Foto: Dejan Briza

- Slavimo ga danas zato što je ovo nedelja slavlja i zato što su svi naši prijatelji i familija, koji su raštrkani po celom svetu, uglavnom slobodni i moći će da doputuju. Dolaze iz svih krajeva sveta, od Švajcarske, Nemačke... pa do Amerike - rekla nam je s ponosom Dragana Mirković i dodala da će na slavlju biti preko 200 zvanica.

PROČITAJTE JOŠ:

REŠILA DA PROGOVORI O PEVAČICI Šok priznanje babe Radmile Manojlović: Siromašni smo! Ona da je neka...

ŠIROKO! Aleksandra Prijović se pojavila sa Filipom u uskoj haljini na svadbi kod Karića, a tek da čujete koji POKLON su doneli!

SAOPŠTILI SVIMA Ana i David progovorili o RASKIDU! Shvatili su da ne ide više, Subotićka sa osmehom slušala!

- Tonijeva želja je bila da prvo slavlje u dvorcu bude Markovo punoletstvo i to smo mu ispunili - ispričala je kroz smeh ponosno pevačica za „Alo!“ i dodala da će umesto benda goste zabavljati svetski poznati di-džejevi.

- Niko neće pevati. Markova je bila želja, a iskrena da budem i moja, da angažujemo samo di-džejeve. To je za mene u neku ruku i veliko rasterećenje. Moja deca ne slušaju našu muziku, što ja razumem budući da ne žive u našoj zemlji, a i u tim su godinama kada se sluša neka druga vrsta muzike - kaže Mirkovićeva za „Alo!“.

Dvorac Beč

Instagram

Dvorac Beč, Foto: Instagram

Što se tiče poklona za punoletstvo Draganinog sina prvenca, pevačica nije želela da ga otkrije. Kako kaže, već su mu ga uručili u februaru. Iako smo pomislili da je reč o skupocenom automobilu, ona nas je demantovala. 

- Ne! Mi smo Marku za 16. rođendan kupili „mercedes“, kada je počeo sa časovima vožnje. Tada ga je vozio u prisustvu jednog od članova porodice, a onda je sa 17 i položio vožnju. Za 18. rođendan dobio je nešto drugo, ali vam ne mogu reći šta - rekla je zagonetno Dragana.

Komentari (1)

Saradžogla

03.05.2019 07:12

MOJA DECA NE SLUŠAJU NAŠU MUZIKU! Slavi sinu punoletstvo posle nekoliko meseci? Da mi lepo kupimo Dragani neki jeftin kompas kineske proizvodnje pa da ne bude u njenoj porodici situacija ,,kao da su nošeni pa upušteni,,!PS.Srbine,gedžo,uživaj u slušanju laganih srpskih kola za igru!Ko sluša ,,di džejeve,, nikakvi lekovi posle mu ne pomažu!