SVE ŠTO NISTE ZNALI O LEPOJ VODITELJKI Dragana Kosjerina je osvojila značajnu titulu, želela je da bude stomatolog, a onda je upoznala njega (FOTO)

Detalji iz privatnog života...

Dragana Kosjerina
Foto: printscreen

Dragana je rođena u Sarajevu, odakle se sa pet godina preselila u Beograd. Ono što je zanimljvo jeste da se Dragana prvo bavila manekstvom. Karijeru je započela u 17. godini. Nakon niza uspeha, 2004. godine osvojila titulu Miss Teen i bila je jedan od top modela agencije "Models".

Želela je da bude stomatolog i iako je završila Zubotehničarsku školu kao odličan đak, odlučuje da upiše psihologiju na Filozofskom fakultetu, međutim ne uspeva. U to vreme producent Sava Jovanović, sa kojim je usko sarađivala dok se bavila manekenstvom i snimila pilot za emisiju Muzička top lista, ohrabruje je da konkuriše za lice na sportskoj televiziji.

Iako nije imala nikakvih dodirnih tačaka sa sportom, kolege su u njoj prepoznale talenat, te se zaposlila na televiziji TV Sport. U međuvremenu, upisuje i završava privatni Fakultet za kulturu i medije, a zatim je upisala master studije kulturne politike. Na TV Sport je radila do 2015. godine, kada je prešla na Radio-televiziju Srbije (RTS).

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) on

Na RTS-u je nakon poziva tadašnjeg v.d. direktora Nikole Mirkova, isprva radila sportske emisije, da bi nedugo zatim počela da vodi Nedeljno popodne (u čijem sklopu je bila i sportska redakcija) sa kolegom Vladom Jelićem. Danas je isključivo vezana za zabavni program RTS-a.

Na RTS-u trenutno vodi kviz Ja volim Srbiju, kao i Jutarnji program od 2016. godine. Od 2017. do 2019. godine bila je jedan od voditelja emisije Luda noć, a 2018. i 2019. bila je među voditeljima Beovizije, srpskog izbora za predstavnika na Pesmi Evrovizije.

U vezi je sa stomatologom Bojanom Perduvom, za kojeg se verila pre nekoliko nedelja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) on

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi