Dragana Džajić i Miloš Ivanović
Nenad Vujanović/Alo!
Dragana Džajić i Marko Ivanović

Privatna arhiva

Dragana Džajić i Marko Ivanović , Foto: Privatna arhiva

Dragana je u ranom stadijumu trudnoće, a srećne vesti budući roditelji podelili su samo sa najbližim članovima porodice.

Buduće mladence ekipa „Alo!“ srela je u jednom popularnom restoranu na Novom Beogradu, u kojem su uživali i naočigled prisutnih razmenjivali nežnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Dragana i Dragan Džajić

Vladimir Marković/Alo!

Dragana i Dragan Džajić, Foto: Vladimir Marković/Alo!

 Venčanje u Hramu Svetog Save, slavlje u „Hajatu“

Dragana i Marko izgovoriće sudbonosno „da“ 25. maja u Hramu Svetog Save u Beogradu, dok će svadbeno veselje upriličiti u hotelu „Hajat“. Kako pišu domaći mediji, mlada će u crkvi nositi venčanicu sa potpisom Vere Vang, dok će sama dizajnirati haljinu koju će nositi na proslavi. Na listi zvanica našle su se mnoge ličnosti iz sveta sporta i muzike, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva.

- Čim su saznali da će postati roditelji, Dragana i Miloš su pozvali Anu, koja je u tom trenutku bila u Čikagu, i saopštili joj da će postati tetka. Odmah potom Dragana je obavestila i svoju sestru Sanju, koja se od sreće rasplakala. Međutim, srećne vesti najviše su obradovale Dragana Džajića, koji je slavio nekoliko dana. Inače, otkako je ostala u drugom stanju, Dragana se potpuno posvetila zdravom životu, a svakodnevno se savetuje sa Anom i Sanjom, koje su i same nedavno postale majke - priča naš izvor. Kako kaže, Dragana se nakon svakog lekarskog pregleda konsultuje sa sestrom i budućom zaovom i to objašnjava:

Dragana Džajić i Miloš Ivanović

Nenad Vujanović/Alo!

Dragana Džajić i Miloš Ivanović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!