Dragana Džajić i Miloš Ivanović
Nenad Vujanović/Alo!
Dragana Džajić i Miloš Ivanović

Nenad Vujanović/Alo!

Dragana Džajić i Miloš Ivanović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Dragana Džajić, naslednica fudbalske legende Dragana Džajića, pre pet meseci udala se za Miloša Ivanovića, brata Ane Ivanović, a par će kroz nekoliko meseci dobiti sina. Međutim, lepa dizajnerka kaže da je prošla kroz mnoge teške trenutke dok nije ostala u drugom stanju.

Dragana i Miloš su odmah nakon venčanja saznali da će postati roditelji.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ta vest nas je zaista obradovala! Pogotovo što smo mislili da se to neće dogoditi u neko skorije vreme i da ćemo morati da prolazimo kroz teži, mukotrpan put kako bismo dobili dete - počela je svoju ispovest Dragana za magazin "Story".

Dragana Džajić i Miloš Ivanović

Screenshoot Instagram

Dragana Džajić i Miloš Ivanović, Foto: Screenshoot Instagram

 

Ana Sević raskinula sa Danijelom nakon 2 godine! Okrenula novi list, otkrivamo razlog!

AUTOR: D.R./J.I. DATUM I VREME: 23.10.2019. 22:10 - 23.10.2019. 22:23 Rekla zbogom Danijelu! Ana Sević, Foto: Privatna arhiva Alo! ekskluzivno saznaje da je Ana Sević raskinula vezu sa Danijelom Nedeljkovićem pre mesec dana, ali je par o tome ćutao. VREĐALI SE I FIZIČKI NASRTALI JEDNO NA DRUGO?! Andreana raskinula sa oženjenim dečkom!

 

- Mnogo puta dobijala sam "ne" kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Ipak, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u samog sebe - iskreno je ispričala.

BONUS VIDEO:

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!